SEVERINA TAJNO STIGLA U BEOGRAD, PA ZAPEVALA BIZNISMENU! Pevačica dobila poziv koji nije mogla da odbije a ovo je povod (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

SEVERINA TAJNO STIGLA U BEOGRAD, PA ZAPEVALA BIZNISMENU! Pevačica dobila poziv koji nije mogla da odbije a ovo je povod (FOTO)

Stars -

Severina je u subotu uveče tajno došla u Beograd kako bi jednom biznismenu uveličala proslavu 50. rođendana. Da nije htela da se zna o njenom dolasku u Srbiju, govori i činjenica da nije objavila ništa o ovom nastupu, iako je vrlo aktivna na društvenim mrežama i fanove obaveštava gde sve peva.

Severina
foto: Printscreen

U jedan od najluksuznijih restorana u srpskoj prestonici pevačica je stigla raspoložena. U pratnji svog benda izvela je deo performansa, za koji je bila dobro plaćena. Severina se pojavila na bini u crnoj kratkoj, providnoj i šljokičastoj haljini, koju je ukombinovala sa zlatnim sandalama. Kada se kao iznenađenje pojavila na bini, gosti su je dočekali gromoglasnim aplauzom, a onda je Seve krenula sa svojim pesmama i publici, ali i slavljeniku priredila veče za pamćenje.

Severina
foto: Printscreen

Snimci njenog nastupa osvanuli su na Instagramu, a na istom događaju pevali su i Aleksandar Acko Petrović i Ivana Milenković, dvojac koji pravi sjajnu atmosferu na nastupima.

Podsetimo, Severina uvek kada dođe u Beograd trudi se da prođe nezapaženo, osim kada su njeni koncerti i nastupi u pitanju, a poslednji put kada je bila u Srbiji naš paparaco uslikao ju je u jednom restoranu kako uživa u nastupu Indire Radić.

Kurir.rs

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track