BRESKVICU POTERAO MALER POSLE PZE: Mlada pevačica pada u očaj, zgodni dečko na sve načine pokušava da je se reši?!
Foto: Kurir Televizija, Instagram

BRESKVICU POTERAO MALER POSLE PZE: Mlada pevačica pada u očaj, zgodni dečko na sve načine pokušava da je se reši?!

Stars -

Anđela Ignjatović Breskvica je već dve godine u vezi sa policajcem Nikolom, koji je osam godina stariji od nje. On zbog svog posla ne voli da se eksponira u javnosti i jako mu smeta kada bude uslikan, a sada, nakon takmičenja "Pesma za Evroviziju" i Breskvicine velike popularnosti, njen dečko ima veliki problem.

Iako se oni generalno lepo slažu i podržava Breskvicu u svemu, izvor navodi da je Breskvica navodno u strahu da je Nikola ne ostavi zbog pritiska javnosti. Ona pokušava da ga zaštiti na sve moguće načine, čak su i imali razgovor, gde mu je ona objasnila da će se ova bura stišati i da će opet moći da uživaju u vezi, kao pre.

Iako se oni generalno lepo slažu i podržava Breskvicu u svemu, izvor za Star navodi da je Breskvica u strahu da je Nikola ne ostavi zbog pritiska javnosti. Ona pokušava da ga zaštiti na sve moguće načine, čak su i imali razgovor, gde mu je ona objasnila da će se ova bura stišati i da će opet moći da uživaju u vezi, kao pre.

Kako je Skorićeva istakla, popularnoj Breskvici bilo je suđeno da izgubi prvo mesto i pre no što se prijavila na prestižno muzičko takmičenje.

Breskvica, Krle
foto: Printscreen

- Breskvica je mlada, uspešna i ambiciozna, ali ovog puta nije bilo moguće da pobedi jer joj se u periodu takmičenja za pesmu Evrovizije našla jedna devetka, a kada je tu devetka, nemoguće je postići uspeh. Iako je njena pesma jedna od boljih, meni lično čak najlepša. Generalno, ona ima specifičan numerološki kod po kojem neće moći da ostvari uspeh van Balkana - navela je Ivana za Alo.

Kurir.rs/Star/preneo I. L.

Bonus video:

00:09

Karleuša sa ćerkom u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track