"MUZIKA MI JE POSTALA DOSADNA, POČEĆU DA SNIMAM BLUZ" Estrada šokirala: Vlada kriza pesama, NAJBOLJE MI PROLAZE OBRADE (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"MUZIKA MI JE POSTALA DOSADNA, POČEĆU DA SNIMAM BLUZ" Estrada šokirala: Vlada kriza pesama, NAJBOLJE MI PROLAZE OBRADE (VIDEO)

Stars -

Estradni umetnici se žale da je nastupila kriza pesama i tekstova, pa su im i planovi shodni situaciji.

Recimo, pevač Vuk Mob je u emisiji "Divan šou" istakao da ne vidi novitete u muzici koju pravi, pa je rekao da bi radio na projektu koji se ne sluša na našim prostorima, poput bluza.

- Nastupam, radim, ali što se tiče snimanja pesama malo sam se prezasitio i muzika mi je postala jako dosadna. Nije mi ništa toliko zanimljivo da bi počeo da radim na projektu. Jedino ako se prešaltam na žanr koji se ne sluša kod nas, kao što je bluz, to ću uraditi, ali ono što sam do sada radio neću. Mislim da sam ispunio sve, ne vidim novi cilj.

02:27

MUZIKA MI JE POSTALA DOSADNA, POČEĆU DA SNIMAM BLUZ Estrada šokirala: Vlada kriza pesama, NAJBOLJE MI PROLAZE OBRADE

Voditelj Ivan Gajić je pored njega ugostio pevačice Katarinu Grujić i Gogu Sekulić, a Goga je dala svoj komentar na pomenutu krizu:

- Kriza je već odavno, da se ne uvrede, ali konkretno sa kompozitorima. Ja i kao devojka, kada sam kretala karijeru, jeste da ima pesama, ali najveći hitovi su mi obrade. Tako i ovog puta moram uzeti neku obradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

02:02

Katarina Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track