ZAHVALJUJUĆI MUŽEVIMA POSTALE POZNATE! Za njih niko nije čuo dok se nisu dobro udale, ovaj SKANDAL se i dan danas pamti
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Dragan Kadić, Marina Lopicic

Njihove senke

ZAHVALJUJUĆI MUŽEVIMA POSTALE POZNATE! Za njih niko nije čuo dok se nisu dobro udale, ovaj SKANDAL se i dan danas pamti

Stars -

Od trenutka kada su ušle u živote svojih supruga, poznate dame zauzele su mesto na medijskom nebu naše zemlje.

Zbog svojih jačih polovina i o njima se priča i piše. Dame koje su postale poznate zbog svojih muževa su: Sonja Vuksanović, Slađana Trajković, Dajana Paunović, Melina Džinović, Jelena Radanović.

Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković, Beograd na vodi
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Ilustracija

Radiša Trajković Đani i njegova supruga su skoro 30 godina u braku. Upoznali su se još dok Đani nije postao afirmisan pevač, a jednom prilikom je ispričao kako je reagovao kada je video prvi put ženu svog života.

- Upoznali smo se davne ’95. godine. Naravno da se sećam toga. Slađa je čula za mene, mene je tada znalo celo Kosovo i ostalo je legenda- rekao je jednom prilikom pevač.

Aca Lukas, Željko Šašić, Sonja Vuksanović

Njegov kolega Aleksandar Vuksanović osvojio je ženu svog kolege Željka Šašića, Sonju. Njeno prvo venčano prezime bilo je Šašić, pa potom Vuksanović. Ipak, malo ljudi je zna po njenom devojačkom prezimenu, a to je Višnjić. Šašić je važio za veliku zvezdu i Sonja je tada bila prepoznaljiva zahvaljujući njemu, a slavu je stekla nakon razvoda i tokom ljubavi sa Lukasom. Šašići su 1999. godine dobili ćerku Sofiju, a 2004. godine mnoge je iznenadila vest da se par razvodi posle 10 godina braka. Toliko je otprilike potrajala zajednica sa Lukasom. O tom skandalu mediji bruje i dan danas. Venčali su se 2010. godine na Bežanijskoj kosi u Beogradu. U junu 2017. godine mediji su objavili da se Sonja i Aca razvode, te da je razlog za to njena romansa sa bivšim košarkašem Markom Jarićem. Novinari su mesecima pisali o tome, a neki od njih su objavili čak da Lukas ne želi da da razvod Sonji, nego želi da sačuva porodicu na okupu zbog njihove ćerke. Kako se ipak nisu pomirli, poznati folker je često viđan u društvu raznih devojaka. Brakorazvodna parnica definitivno je okončana u septembru 2019. godine.

Sloba Radanović, Jelena Radanović
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

U mirnoj luci je Slobodan Radanović sa suprugom Jelenom. Ona je postala deo javnog života maltene od trenutka kada se saznalo za njihovu tajnu romansu. Između njih se ljubav rodila na njegovom nastupu. Upoznali su se u julu 2019. godine, kada je Jelena angažovala bivšeg zadrugara da peva na rođendanu njene sestre Maje. Jelena je tada imala veliku želju da Sloba uveliča ovo slavlje, tako da je njen tadašnji muž iskeširo 5.000 evra, koliko je tada koštao nastup pevača.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Ana Paunković, Shutterstock

Ljubavna priča Harisa i Meline je započela 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija.

- Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: Hajde da napravimo dete! Niko ne zna hoće Ii baš to biti priča za ceo život -ispričao je jednom prilikom pevač.

Haris je zaslužan za Melinine uspehe. Zahvaljujući njemu dospela je i do svetskog džet-seta. Trenutno su u procesu razvoda.

Dajana Paunović, Žika Jakšić
foto: Damir Dervišagić

Žika Jakšić i Dajana Paunović upoznali su se kada je ona želela da bude deo estrade. Njihova ljubav od početka je bila kontroverzna, pošto je Žika od svoje tadašnje izabranice stariji 24 godine. Upoznali su se 2009, a godinu dana kasnije su se venčali, kada je Dajana imala 22, a Žika 46 godina. U braku su dobili sina.

Gostujući u jednoj emisiji pre nekoliko godina, Dajana je priznala da njeni roditelji nisu odobravali njihovu vezu.

Dok su bili zajedno, često se šuškalo da im je brak u krizi. Mediji su pisali da Dajana živi u zlatnom kavezu, da joj Žika ne dozvoljava da se udaljava od njihove kuće i da nikuda ne sme da ide bez muža. On joj je mnogo pomogao u životu i karijeri, a posle razlaza su ostali u korektnom odnosu.

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja