NIKO NIJE VEROVAO U RIJALITI LJUBAVI U SRBIJI: Oni su se zavoleli pred kamerama i stvorili PORODICU! Jedan par je prošao GOLGOTU
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

NIKO NIJE VEROVAO U RIJALITI LJUBAVI U SRBIJI: Oni su se zavoleli pred kamerama i stvorili PORODICU! Jedan par je prošao GOLGOTU

Stars -

Ljubav u rijalitiju po mnogima gotovo nije moguća, a čak i ako se dogodi ne završi se slavno.

Ipak, postoji par primera koji ruše ovo pravilo jer su ovi emotivni partneri opstali, a većina od njih su u braku i imaju decu.

Alen Hadrović, Maja Marković
foto: Printscreen

Maja Hadrović i Alen Hadrović

Maja Hadrović i Alen Hadrović upoznali su se u rijalitiju "Zadruga" kada je ona kao verena ušla u Belu kuću. Emocije između njih su se odmah rasplamsale, Maja je kompletnu prošlost ostavila iza sebe a ubrzo su i započeli vezu. Odnos im je bio na meti komentarisanja i osuda, ali su izdržali sve pritiske i nakon izlaska su vrlo brzo stali na ludi kamen.

Maja Hadrović
foto: Printskrin/Instagram

Maja je postala gospođa Hadrović i na svet Alenu donela Vuka i Angelinu. Danas su sinonim za ljubavnu bajku i skladan brak.

Bane Čolak, Ivana Krunić
foto: Printscreen/Instagram

Bane Čolak i Ivana Krunić verili su se posle dve godine zabavljanja. Njih dvoje su se upoznali i zavoleli u rijalitiju, a kako je rekao di-džej njihova ljubav je ostala jaka i pored toga što je krenula u Zadruzi.

Ivana je nedavno izjavila da žele dete, te da joj je želja da se uskoro ostvari u ulozi majke.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Dragan Kadić

Nikola Rokvić i Bojana Barović

Pevač Nikola Rokvić i Bojana Barović upoznali su se u rijalitiju „Survajver“ 2010. godine. Oni su proveli mesec dana na jednom ostrvu na Filipinima, gde su započeli svoju vezu koju su kasnije održavali na daljinu jer je novosadska manekenka otišla u Ameriku da radi.

Nikola Rokvić, Bojana Barović
foto: Printscreen/Youtube

Njih dvoje su uspeli da prevaziđu kilometre, pa su brzo započeli zajednički život. Pre dve godine obradovala ih je vest da je Bojana u drugom stanju. To je ubrzalo njihovu odluku da se venčaju i jedno drugom su u tajnosti izgovorili sudbonosno „da“. U avgustu iste godine manekenka se porodila u Los Anđelesu. Na svet je došla ćerka Leona. Bračni par sada ima troje dece i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Luna Đogani i Marko Miljković

Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se 16. maja u opštini Rakovica, a juče je bilo i crkveno venčanje, u crkvi van Beograda.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Printscreen

Njih dvoje su, posle Lunine burne i skandalozne veze sa sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem u Zadruzu 1, započeli romansu u Zadruzi 2, zalečili rane i posle silnih skandala, svađa sa Đoganijevom mamom Anabelom, svili su gnezdo, a njihovu sreću upotpunile su dve ćerkice Mia i Lana. Danas su jedan od najomiljenijih parova iz rijalitija.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Nadežda Biljić i Toma Panić

Pevačica Nadežda Biljić i njen izabranikTomislav Toma Panić vezu su takođe započeli u rijalitiju. Iako je njihova ljubav nekoliko puta bila na ispitu, na kraju su uspeli da prevaziđu razlike.

Toma Panić
foto: Printscreen/Instagram

Danas su posvećeni jedan drugom i uživaju u odrastanju sina Longa koji im je ulepšao život. Toma je posvećen pevačkoj karijeri svoje supruge, dok ona vredno radi na novim projektima i oduševljava svojom bojom glasa.

Nadežda Biljić
foto: Ata images

Ivan Marinković i Jelena Ilić

Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković i Jelena Ilić zavoleli su se u rijalitiju Parovi, a njihova turbulentna veza uplovila je u mirnije vode. I u rijalitiju su se često svađali, Jelena je čak bila veoma nasilna prema Ivanu zbog prekomernog konzumiranja alkohola. Kako je Ivan jednom prilikom izjavio u rijalitiju, prošli su pravu golgotu zbog njegovog ponašanja prouzrokovanim pićem.

Jelena Ilić, Ivan Marinković
foto: Petar Aleksić

Porok je danas daleko iza Marinkovića, a oni su svioju vezu krunisali brakom prošle godine. Trenutno se nalaze u Zadruzi, a njihova ljubav i dalje prevazilazi sve prepreke.

Bonus video:

00:13

U PROVODU BEZ DETETA! Toma i Nadežda pokazali kako uživaju u ljubavi, maneken otvorio flašu šampanjca! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track