ZBOG OVOG TRIKA ANJA BLA IZGLEDA KAO MILION DOLARA! Influenserka podelila tajnu savršenog tela: Treba vam samo 5 NAMIRNICA
Foto: Printscreen Instagram

rešila da otkrije sve

ZBOG OVOG TRIKA ANJA BLA IZGLEDA KAO MILION DOLARA! Influenserka podelila tajnu savršenog tela: Treba vam samo 5 NAMIRNICA

Stars -

Poznata influenserka Anja Bla podelila je sa svojim fanovima na Isntagramu recept za pripremu jednog obroka koji je deo njene rutine koja joj održava savršenu linju.

Anja Bla veliku pažnju na društvenim mrežama privlači svojim izgledom. Samo na Instagramu poznatu influesnerku prati skoro milion ljudi gde ona redovno objavljuje svoje, neretko provokativne fotografije, koje ističu njenu izvajanu figuru.

Anja Bla
foto: Pritnscreen/Instagram

Ona je čak otvorila i Jutjub kanal na kom pokazuje na koji način održava savršenu liniju. Influesnerka je redovna u teretani, a često i sa svojim mnogobrojnim fanovima deli savete vezane za vežbanje.

Ipak, nisu samo treninzi zaslužni za njenu savršenu liniju. Naime, influnserka neretko sa fanovima podeli i zdrave recepte za obroke koje priprema a koji joj pomažu da održava liniju, a sada je jedan takav recept osvanuo na njenom profilu.

„Kasni ručak“, napisala je Anja na svom profilu, pa podelila recept:

Anja Bla
foto: Printscreen

– Kinoa

– Piletina

– Ššargarepa

– Paprika

– Tikvica

Bonus video:

00:03

Pomirili se Baka Prase i Anja Bla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track