SVI BRUJE O MIONI JOVANOVIĆ, A OVO JE NJENA FOTKA OD PRE DOSTA GODINA! Evo kako je rijaliti učesnica izgledala nekad
Foto: Printscreen

sada je jasno

SVI BRUJE O MIONI JOVANOVIĆ, A OVO JE NJENA FOTKA OD PRE DOSTA GODINA! Evo kako je rijaliti učesnica izgledala nekad

Rijaliti -

Aktuelnu učesnicu "Elite", Mionu Jovanović, u karantin pred ulazak u rijaliti dopratio je dečko, hrvatski MMA borac, Stanislav Krofak, koji nije ni slutio da će to biti poslednji put da će je poljubiti.

Naime, Miona je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka, pevačica, nakon čega je posle jednog pitanja gledaoca, odlučila da stavi tačku na odnos sa Stanislavom i uplovi u ljubavni odnos sa, ni manje ni više, nego tada još uvek papirološki u braku, Nenadom Aleksićem Ša.

Stanislav Krofak, Miona Jovanović
foto: Petar Aleksić, Printscreen/Pink

Njihova veza jako je turbulentna, a u međuvremenu Ša se razveo papirološki od Vanje Ignjatović, tiktokerke, te su tako nakon razvoda bili u još burnijem odnosu. Često su jedno drugome zamerali nepovrenje, ali im je odnos i dalje na nogama, tj. i dalje su, povrh svih prepreka na koje nailaze, u vezi.

Nedugo zatim, na velelepno imanje u Šimanovcima uselio se i Stanislav, te od tada njih dvoje se sve češće sukobljavaju, jer Ša smatra da Miona često uzdiže dečka kog je ostavila zbog njega, a njega zapravo spušta.

Miona Jovanović
foto: Printscreen

Sada je isplivala Mionina stara fotografija, na kojoj ima dve punđe na glavi, a društvene mreže usijale su se od komentara da je zapravo ne prepoznaju. Da li je vi prepoznajete?!

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

02:30

Miona Marković o Borisu Komneniću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track