ZATEŽE LICE SA 55 DINARA! Dragan Kojić Keba šokirao JEFTINIM TRIKOM za bjuti tretman: Svako jutro se obavezno umije ovom tečnošću
Foto: Ata images

ZATEŽE LICE SA 55 DINARA! Dragan Kojić Keba šokirao JEFTINIM TRIKOM za bjuti tretman: Svako jutro se obavezno umije ovom tečnošću

Stars -

Nijedan muškarac na našoj javnoj sceni ne voli toliko da se licka koliko i Dragan Kojić Keba. I dok priča kako daje basnoslovne cifre za razne preparate, pa čak i 600 evra za korekciju obrva izgleda da za lice "ima zmiju u džepu".

- Teško mi pada recimo kada moram da stavljam puder zbog snimanja i emisija, Preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže. Ima tu raznih caka - rekao Keba, a onda otkrio i svoj jeftini bjuti trik.

Dragan Kojić Keba
foto: Ata images

- Na primer ja se umivam sapunom od maslinovog ulja koji koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice. Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom jutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice - otkrio je pevač za "Grand", a kisela voda inače u marketima košta oko 55 dinara.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:17

Keba trenira i peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track