KLIJENTI SU JE SILOVALI I TUKLI, 2 DANA JE DRŽALI VEZANU! Mina sa 16 počela da se bavi prostitucijom, a mami lagala za novac
Foto: Printscreen

KLIJENTI SU JE SILOVALI I TUKLI, 2 DANA JE DRŽALI VEZANU! Mina sa 16 počela da se bavi prostitucijom, a mami lagala za novac

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški svojevremeno je tokom učešća u "Zadruzi" priznala da se sa 16 godina bavila prostitucijom.

Starleta Mina Vrbaški je tada pred milionima u šokantnoj ispovesti priznala da se bavila najstarijim zanatom i otkrila kako je sve počelo.

- Na neki način se kajem, na neki ne, jer sam obezbedila sebi i porodici ono što su tražili. Ne želim da kažem koliko sam zaradila od prve prostitucije u koju sam zagazila sa 16 godina. To je bio najgori dan, tj kad sam bila u tome, ti dani su najgori. Moji su tek saznali sada. Moja majka nije znala. Sumnjala je i pitala me par puta, ali ja nisam priznavala da na taj način zarađujem novac - ispričala je Mina odgovarajući na pitanja novinara.

Mina Vrbaški
foto: Marko Jović

- Uvek sam joj govorila da to nikad ne bih uradila zbog sebe i zbog njih. Verovala sam da nikada neće saznati, ali nisam imala hrabrosti da joj kažem. Govorila sam joj da sam pozajmljivala novac, a kad me pitala za dugove, govorila sam joj da sam od srca njoj sav taj novac dala i skretala sa teme videvši da mi ona ne veruje. Izborila sam se tim, išla sam kod psihijatra. Moja dva prijatelja su znala da se time bavim, ali nisam ni sa njima pričala o tome - dodala je ona tada.

Mina je proživela jezivu torturu. Naime, nju su jednom klijenti zaključali u stan na dva dana gde su se iživljavali nad njom.

Mina Vrbaški
foto: Marko Jović

"I danas zbog tih noći proživljavam traume. Bukvalno su se na sve načine iživljavali nada mnom. Preklinjala sam ih da prestanu, ali nakon toga su me tukli, čupali, polivali. Ne znam kako sam ostala živa. Ali stvarno. Nakon toga pakla redovno sam išla kod psihijatra da skrenem misli sa te teme, najgore tramue vučem od tada. Danima sam sedela i plakala u svom stanu, nikome se nisam javljala. Skroz sam bila bespomoćna, nije mi bilo do života. Vi ne znate kako je to kada vas trojica muškaraca istovremeno siluje, bije, maltretira. Ali, eto, evo me sada ovde i ponosna sam što sam svesna da sam pogrešila", rekla je Mina svojevremeno sa suzama u očima.

Promenila život iz korena

Mina je svojevremeno priznala da se bavila prostitucijom, a sada kaže da je taj period njenog života prošlost.

- Da, daleka prošlost. Krenula sam drugim putem. Uskoro krećem i na jedan kurs, koji treba da završim, i onda zauvek idem iz ove zemlje. Ovo su za mene poslednji koraci na estradi i u medijima kod nas. Smatram da više ne pripadam ovde.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

06:50

Mina Vrbaški intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track