KUĆA OD 500.000 EVRA I 809 KVADRATA! Bazen, mermer, pogled od milion dolara: Ovo je porodični dom Slobe Radanovića i Jelene (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

ljubavno gnezdo

KUĆA OD 500.000 EVRA I 809 KVADRATA! Bazen, mermer, pogled od milion dolara: Ovo je porodični dom Slobe Radanovića i Jelene (FOTO)

Stars -

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin pazarili su pre izvesnog vremena velelepnu kuću u Višnjičkoj banji, za koju su navodno iskeširali 500.000 evra.

Sloba Radanović
foto: Ata images

Kuća se prostire na čak 809 kvadrata. Ima ogroman dnevni boravak, četiri spavaće sobe, dva kupatila i dvorište sa velikim bazenom. U sklopu kuće je i manja teretana, što je Slobu posebno oduševilo.

Slobina supruga Jelena Radanović pokazala je jednom prilikom kako izgleda bazen, koji je prilično prostran i modernog izgleda, a poseduje i hidro masažere i ograđen je staklenom ogradom.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

Kuća je opremljen najnovijom tehnikom i nameštajem. Domom dominiraju tople nijanse, a prostrano kupatilo od mermera je mnoge ostavilo bez teksta.

Ono što je najbitnije, spolja se ništa ne vidi, tako da će Radanović s ukućanima moći maksimalno da uživa u privatnosti.

1 / 5 Foto: Printscreen

Par je uredio dom po svom ukusu, a ono što najviše oduševljava jeste pogled od milion dolara iz njihove kuće. Radanovićeva supruga snimila je pogled iz njihove luksuzne vile koji gleda na Dunav, a prizor sa njihove terase je čaroban.

Jelena je prvo snimila video preko dana, a potom fotografisala zalazak sunca i emotikonima pokazala da je i sama oduševljenja pogledom.

Komentari su se samo nizali, a mnogi su istakli da je par odabrao predivno mesto za život i odgajanje dece.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M. J.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja