"SRAMOTA ŠTA RADE!" Dara pobesnela i žestoko odgovorila Raletu koji tvrdi da mu NIJE DALA NOVAC: Marina da je živa NE BI VEROVALA
Foto: Kurir

skandalu se ne nazire kraj

"SRAMOTA ŠTA RADE!" Dara pobesnela i žestoko odgovorila Raletu koji tvrdi da mu NIJE DALA NOVAC: Marina da je živa NE BI VEROVALA

Stars -

Skandal zbog pesme "Infarkt duše" koju je snimio i Sloba Radanović, ne prestaje.

Kompozitor Goran Ratković Rale danas je izjavio da je Dara Bubamara, koja je otpevala pesmu "Infarkt duše" s mladim pevačem Željkom Nikolićem, taj duet naplatila, a da numeru uopšte nije kupila.

Ratković je u kratkom intervjuu isprozivao Daru, ali nije krio ni da je ta pesma dva puta prodata, jednom Željku, a drugi put Slobi Radanoviću ne objasnivši kako je do toga došlo.

Sloba Radanović, Dara Bubamara
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Pesmu, za koju je tekst radila Marina Tucaković, prodala je upravo ona Dari i Željku, a potom su Rale koji je komponovao istu i Futa koji je nasledio prava, napravili ugovor sa Slobom Radanovićem.

Ovo je prokomentarisala i Dara koja je istakla da bi Raleta i one koji su s njim učestvovali u ovome, trebalo da bude sramota:

Goran Ratković Rale, Dara Bubamara, Sloba Radanović
foto: Kurir

- Sramota je šta rade, em su pokrali pesmu, em naplatili duplo. Naneli su štetu tom dečku i na kraju pljuju. Izmišljaju priče, ja nekome otela... Logično je ko je koga molio. Prave marketing na konto mene. Marina Tucaković nije živa, a da ovo vidi ne bi verovala. Ona da može da progovori, da može da kaže... Sram ih bilo, sramota! - izjavila je Dara .

kurir.rs/informer

Bonus video:

06:08

STARS EP285

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track