LEPOTICA IZ "ZVEZDA GRANDA" DALA NOVI ŽIVOT PESMI NEDE UKRADEN: Mnogi kažu da sam im ja prva na pameti kad čuju ovu numeru! VIDEO
Foto: Bojan Stevanović

tamara dragić

LEPOTICA IZ "ZVEZDA GRANDA" DALA NOVI ŽIVOT PESMI NEDE UKRADEN: Mnogi kažu da sam im ja prva na pameti kad čuju ovu numeru! VIDEO

Stars -

Tamara Dragić je u "Zvezdama Granda" u sezoni 2014/2015 bila jedna od najpopularnijih učesnica, koja je publiku osvojila glasom, lepotom i elegancijom, te je stigla i do finala. Nakon toga, lepa pevačica nastavila je da nenametljivo i bez skandala gradi svoj put na estradi, snimivši nekoliko zapaženih pesama, a sada je objavila svoju obradu hita "Što ti sina nisam rodila", koji je prvobitno otpevala Neda Ukraden.

Tamara Dragić
foto: Bojan Stevanović

- "Što ti sina nisam rodila" je pesma koja je već godinama unazad neizostavni deo mog repertoara. Mnogi kažu da kad god čuju pesmu negde, ja sam im prva na pameti. Čak i ja osećam kao da je nekako moja. Svaki slog, svaka reč, svaka nota uvek istim intenzitetom prožimaju moju dušu dok je interpretiram. Sigurna sam da je upravo to razlog zašto publika tako reaguje kada čuje kako je izvodim. Baš zato, što je deo mene i što je toliko vole svi oni koji vole mene i moje nastupe, srećna sam što smo moj drug i kolega Aca Sofronijević i ja dobili dozvolu od autora da pesmu "Što ti sina nisam rodila" obučemo u novo ruho i udahnemo joj po delić naše duše - rekla je Tamara, koja je numeru snimila u Sofronijevićevoj produkciji AS STUDIOTON, a za video i foto bio je zadužen Bojan Stevanović.

Pesma je upravo objavljena, pa možete poslušati kako je mlada pevačica donela emotivne stihove koje je pre nje proslavila starija koleginica.

Bonus video:

02:12

NA ŠABANOVOJ SLAVI SVIRAO SAM 23 SATA! Sofronijević o najdužoj svirci IKADA: Kad sam završio nema kući nego PRAVAC KAFANA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja