DARA ISPROZIVALA "KRALJICU BAKŠIŠA" ZBOG BIVŠEG DEČKA, A SARA SADA SVE ŠOKIRALA: Nemam nikakav problem s njom, posvađali su nas
Foto: Kurir, Zorana Jevtić

odgovorila

DARA ISPROZIVALA "KRALJICU BAKŠIŠA" ZBOG BIVŠEG DEČKA, A SARA SADA SVE ŠOKIRALA: Nemam nikakav problem s njom, posvađali su nas

Stars -

Sara Reljić za kratko vreme dobila je titulu "kraljice bakšiša", a sada se pojavila na jednom prestoničkom događaju gde je sve zasenila svojim izgledom.

Naime, ona je u uskoj ljubičastoj haljini istakla sve svoje obline, a bila je i raspoložena da priča na različite teme.

Sara Reljić
foto: Kurir

Zanimalo nas je kako je uspela da postane kraljica bakšiša.

- Nisam još uvek najbolja od najboljih, to su moja braċa, a kada i ja to postanem daću odgovor na to pitanje, ali hvala na lepom rečima - rekla je ona, pa se nadovezala na svadju said Darom Bubamarom.

Sara Reljić
foto: Kurir televizija

- Nas dve smo imali sukob zato što je to namešteno, drugi ljudi su nas posvadjali, ona je “zagrizla” i desilo se šta se desilo, a ja sa njom nemam problem - bila je iskrena Sara.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Podsetimo, pevačica Sara Reljić našla se u centru skandala kada ju je koleginica Dara Bubamara javno otpužila da se viđala sa njenim bivšim dečkom. Dara je tada istakla i da Sara peva za 82 evra, i da nije nikakva kraljica bakšiša.

Detaljnije u prilogu.

05:43

Sara Reljić nam otkriva kako je postala kraljica bakšiša

Bonus video:

05:00

STARS EP287

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track