DUŠKO TOŠIĆ NE PITA ZA CENU KAD UŽIVA Njemu je leto već počelo, otišao na omiljenu srpsku destinaciju! Svi se pitaju DA LI JE SAM?
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

odmor

DUŠKO TOŠIĆ NE PITA ZA CENU KAD UŽIVA Njemu je leto već počelo, otišao na omiljenu srpsku destinaciju! Svi se pitaju DA LI JE SAM?

Stars -

Dok se Jelena Karleuša bavi društvenim temama i aktuelnim razvodima, ne ustručavajući se da u svom stilu isproziva neke kolege kad je prvi napadnu, njen suprug Duško Tošić drži se dalje od estradnih problema, ništa ne komentariše i ne oglašava se nigde, osim na Instagramu. Duško, nekad uspešan fudbaler, a danas jednako uspešan kao fudbalski menadžer, otkrio je pratiocima na popularnoj društvenoj mreži da trenutno uživa daleko od Beograda.

Duško Tošić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovog puta to nije Istanbul, u kojem često boravi, nije ni Monako, ni Budimpešta. Čekirao se u jednom od najelegantnijih letovališta Grčke, na Glifadi, na Atinskoj rivijeri. Ovo mesto je poznato po dugoj peščanoj plaži, luksuznim hotelima, kao i velikom bulevaru pored obale, duž kojeg su nanizane taverne s lokalnim specijalitetima i ekskluzivni restorani, koktel barovi, s dobrom atmosferom i puno veselog sveta. Mnogi imućni Atinjani imaju vikendice u ovom lepom kraju nadomak glavnog grada.

Duško Tošić
foto: Printskrin/Instagram

Iako je april, za Tošića je sezona već počela. Javio se s terase s bazenom i pogledom na more, te je očigledno da je u Grčkoj već dovoljno toplo za kupanje. Kako saznajemo, Karleušin suprug odseo je u jednom od najeskluzivnijih rizorta na samoj obali, gde noćenje s doručkom košta "tričavih" 1.000 evra.

Da li je Duško spojio posao sa zadovoljstvom ili je samo ovo drugo u pitanju, ne znamo, a takođe nije poznato ni da li mu neko pravi društvo ili je sam.

Duško Tošić
foto: Printscreen/instagram/duskotosic

Podsetimo, prošle godine Tošić je bio u Istanbulu i tom prilikom je otišao na pecanje, ali ne u odeći prikladnoj za takvu akciju, već je bio doteran od glave do pete, a vrhunac su bile bele pantalone. Na fan stranicama odmah su se podelili ti kadrovi, a među brojnim pohvalama bilo je i kritika. Duhovitih, ali ne uvredljivih.

- Pitaj Jelenu kako da se obučeš! Gospodin čovek i kad peca i kad ga pecaju! Čuvaj te bele pantalone, nije ti to za pecanje - neke su od njih.

Nedavno je Tošić nekoliko dana proveo u rodnom Orlovatu, selu nadomak Zrenjanina. Tamo je vreme provodio pecajući na reci, a sliku je podelio na Instagramu.

Duško Tošić
foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

- Duško je zaista imao teško detinjstvo. Njegovi roditelji su bili siromašni, ali su pošteni i dobri ljudi. Pošto je želeo da trenira fudbal, otac ga je posle osnovne škole odveo u Zrenjanin i dao ga u dom da bi se školovao i ujedno igrao fudbal. Odlazak iz malog sela u grad za Duška je bilo ostvarenje sna. Znam da je roditeljima ljubio ruke kad god bi došao kući jer su mu ispunili želju i poslali ga u taj internat. Nije mario za to što je u njemu boravio jer je imao jasan cilj. Pa šta bi bilo od njega da je ostao u Orlovatu? Ništa! - pričao je ranije jedan meštanin Orlovata.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/hello/preneo: A.P.

Bonus video:

00:11

Duško Tošić uživa u koncertu Dragane Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja