ŠTA RADI SAMIRA LONČAREVIĆ U JEKU RAZVODA SA DŽENANOM: Pogledajte najnoviji snimak pevačeve žene (VIDEO)
Foto: Printscreen Paparaco Lov

ŠTA RADI SAMIRA LONČAREVIĆ U JEKU RAZVODA SA DŽENANOM: Pogledajte najnoviji snimak pevačeve žene (VIDEO)

Stars -

Poslednjih dana mediji bruje o skandalu koji je zadesio poznatog pevača Dženana Lončarevića. Nakon 25 godina braka, Dženan je doneo odluku da se razvede od supruge Samire, što je izazvalo pravu buru u medijima. Ovim povodom, ekipa emisije "Paparazzo lov" uputila se u Prijepolje kako bi istražila ovu priču.

Naime, paparaci su otkrili da u porodičnoj kući u pevačevom rodnom gradu žive njegova majka, supruga i deca, a tom prilikom uspeli su da uhvate i kako izgleda njihov dom.

Inače, paparaco ekipa uspela je da usnimi i pevačevu zakonitu ženu Samiru, dok je vozila automobil u blizini porodične kuće. Kako se saznaje, ona je zaposlena u tamošnjem sudu.

Podsećanja radi, kako su preneli domaći mediji, Lončarević je taj koji je podneo tužbu za razvod braka u rodnom Prijepolju, gde je par živeo sa sinovima. Njih dvoje već godinama nisu u skladnom odnosu, i bez obzira na to koliko je njihov brak o kojem on uopšte nije govorio delovao idilično, nije tako.

1 / 9 Foto: printcsreen Instagram

- Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava - poručila je Samira.

kurir.rs/pink/preneo I. L.

Bonus video:

00:04

Ovde je rođen Dženan Lončarević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track