IRINA VUKOTIĆ NAPUSTILA SRBIJU SA SVOJIM DOKTOROM! Osvanule i romantične FOTKE, evo šta rade zajedno
Foto: Marina Lopičić, Ana Paunković

slatko

IRINA VUKOTIĆ NAPUSTILA SRBIJU SA SVOJIM DOKTOROM! Osvanule i romantične FOTKE, evo šta rade zajedno

Stars -

Prošlo je skoro dve godine otkako su Irina Vukotić i Radmilo Janković otpočeli emotivnu vezu.

- Nema lepšeg osećaja na ovom svetu nego voleti i uživati u ljubavi dobrog čoveka sa kojim satima možete da razgovarate, smejete se od srca, gajite međusobno razumevanje i poštovanje – rekla je Irina za Hello odgovarajući na pitanje ima li istine u glasinama da je u vezi sa priznatim anesteziologom.F

U taj kraj sveta zaputili su se kako bi proslavili Radmilov 50. rođendan, ali i uživali u suncu, moru i romantici daleko od radoznalih pogleda.

Irina Vukotić
foto: Printscreen

- Milion razloga za sreću i osmehe ti želim. Budi mi najsrećniji na svetu - reči su koje je Irina javno uputila svom dečku.

Ovih dana zaljubljeni par se ponovo oglasio foto razglednicom i to iz grada ljubavi. Zagrljeni su pozirali na ulicama Pariza, ne krijući ljubav i sreću.

Ovog puta, povod za slavlje bio je 48. rođendan lepe voditeljke, koja iz prvog braka ima ćerku Iskru. I njen izabranik, inače profesor Medicinskog fakulteta u Nišu, iza sebe ima brak i decu.

Po svemu sudeći ljubav u zrelim godinama bila je pun pogodak i ostvarenje svih njihovih snova.

Inače, tokom boravka u parizu Irina Vukotić i Radmilo Janković sreli su se i sa bivšom suprugom Vojina Ćetkovića, nekadašnjom voditeljkom Natašom Milovanović.

Irina i Nataša upoznale su se dok su zajedno radile na Trećem kanalu, a već decenijama neguju prijateljstvo.

- Nataša je jedno divno biće, puno pažnje i ljubavi. Još je mlađa i lepša nego što je ljudi pamte. Dobrog čoveka godine maze. Često dođe u Beograd ili mi otputujemo kod nje – otkrila je nedavno Irina u razgovoru za Hello.

Kurir / Hello / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:26

RATNOM VETERANU JE ŽIVOT UGROŽEN JER DELI IME, PREZIME I DATUM ROĐENJA SA VOĐOM ŠKALJARSKOG KLANA! Igor Vukotić iz Zemuna ŠOKIRAO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track