SANDRU AFRIKU NA PROMOCIJU DOČEKALO NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE! Pevačica se nije nadala ovom neobičnom poklonu, a evo i od koga je!
Foto: Kurir, Petar Aleksić

pevačica je plenila pažnjom

SANDRU AFRIKU NA PROMOCIJU DOČEKALO NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE! Pevačica se nije nadala ovom neobičnom poklonu, a evo i od koga je!

Stars -

Pevačica Sandra Afrika organizovala je promociju albuma, na kojoj je okupila brojne kolege sa estrade.

Kao po običaju, pevačica je plenila pažnjom, a kada se pojavila u izazovnoj crvenoj haljini pribijenoj za telo sa izrezom kod grudi, sve oči su bile uprte u nju.

00:06

Sandra Afrika stigla na promociju svog albuma

Za pevačicu je stiglo i iznenađenje u obliku neobičnog buketa, a akter ovog gesta bila je Rada Manojlović.

Sandra Afrika
foto: Kurir

Bivša "Zvezda Granda" je ovim gestom pokazala da je prava koleginica, a zasigurno je da će Afriku ovakav potez oduševiti.

Podsetimo, Sandra Afrika je nedavno u razgovoru za Kurir otkrila da se oko jedne pesme s albuma naročito namučila.

- Namučila sam oko jedne pesme na albumu, jer je sve bilo problem. U pitanju je "Azis i Glorija", jako popularna pesma, kao kod nas što su "Jorgovani". Bukvalno dvadeset godina niko nije mogao da je kupi i da uzme autorska prava od naših pevača, a zvali su mnogi. Ja sam dobila jer sam nazvala taj dan i dva dana je trebalo da istekne taj ugovor. Vi ne znate šta se sve izdešavalo u ta dva dana. Još neke moje kolege su zvale kad su čule da sam ja zvala i onda su mnogi potrčali i oni da je kupe. Na kraju sam je ja dobila - rekla je Sandra.

Bonus video:

02:34

Sandra Afrika daje bakšiš Vesni Zmijanac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track