"ZA DVA SATA NIKOLA STIŽE NA CILJ" Pevačeva supruga za Kurir otkriva kako se oseća: Ovo je stvarno velika pobeda, za njega
Foto: Printscreen

"ZA DVA SATA NIKOLA STIŽE NA CILJ" Pevačeva supruga za Kurir otkriva kako se oseća: Ovo je stvarno velika pobeda, za njega

Stars -

Pevač Nikola Rokvić samo što nije stigao do manastira Svetog Nektarija Eginskog na grčkom ostrvu Egini, gde će ga dočekati supruga Bojana Barović, koja je za Kurir rekla da su svi veoma uzbuđeni i jedva čekaju da ga zagrle.

- Trenutno je tri sata po podne i polako se spremam sa decom za Nikolin dolazak, koji očekujemo naravno dva sata. Mnogo smo uzbuđeni svi, pa i deca, onako osećaju neku promenu da nije to bilo kakvo očekivanje tate, već jednostavno veliki podvig njegov se završava na uspešan način. I ovo je nešto o čemu u ovom danu smo maštali i kada smo se pripremali za ovaj put i poslednjih mesec dana, ali i mnogo, mnogo pre toga. I veoma smo uzbuđeni i onako vladaju velike emocije u nama i mislim da Nikola je još uzbuđeniji. Mislim da sad ima onaj pozitivni adrenalin, kao što ima i sportista kraju, pred pobedu, neke velike utakmice. Ovo je stvarno jedna velika pobeda za nas, za njega, ali i te kako za sve ljude koji su učestvovali u ovom misi i ovim putima se ja neizmerno zapalim - rekla je Bojana.

00:58

Bojana Barović za Kurir pred Nikolin dolazak do cilja

kurir.rs/T.B.

Bonus video:

02:49

NIKOLA ROKVIĆ NADOMAK CILJA! PRIDRUŽIO MU SE I POZNATI KOŠARKAŠ! Evo šta su rekli u uključenju UŽIVO na Kurir televiziju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja