NIKOLA ROKVIĆ NADOMAK CILJA! PRIDRUŽIO MU SE I POZNATI KOŠARKAŠ Evo šta su rekli u uključenju UŽIVO na Kurir televiziju! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

nikola pri kraju hodočašća

NIKOLA ROKVIĆ NADOMAK CILJA! PRIDRUŽIO MU SE I POZNATI KOŠARKAŠ Evo šta su rekli u uključenju UŽIVO na Kurir televiziju! (VIDEO)

Stars -

Pevač Nikola Rokvić nalazi se veoma blizu svog cilja, manastira Svetog Nektarija Eginskog na grčkom ostrvu Egini.

Pevač se uključio uživo u emisiju Puls Srbije na Kurir televiziji:

02:49

NIKOLA ROKVIĆ NADOMAK CILJA! PRIDRUŽIO MU SE I POZNATI KOŠARKAŠ! Evo šta su rekli u uključenju UŽIVO na Kurir televiziju!

- Pomaže Bog i svako dobro vam želim. Evo, ja sam stigao u Atinu, hvala Bogu, idem ka Luci Pirej da se ukrcam na trajekt do ostrva Egina i onda imam tamo još nekih 5, 6 do 7 kilometara. Sad sam evo na 51. kilometru. Uz Božju pomoć i stižem do svog cilja.

A pored pevača javio se i naš proslavljeni košarkaš Miroslav Raduljica koji kaže da je Nikola u boljoj kondiciji od njega:

Miroslav Raduljica
foto: Kurir Televizija

- Pa ja sam negde na pola njegovog puta. Na nekih 28 kilometara, a on je već na 50 i nekom, tako da, mislim da ni ne možemo da se poredimo, a i Nikola je trenutno u boljoj kondiciji svakako. Ja sam završio sezonu, ali uspeo sam, držim se jako dobro, malo smo i trčali, tako da smo ispunili ovaj cilj. Malo sam mu pravio društvo i pošto nije fokus na meni, nego na Nikoli, ja bih se ovim odjavio i poželeo svima dobro i veliki pozdrav svima.

Nikola kaže da kada se ukrca na trajekt ima oko sat i po vožnje kada će se kako je obećao ponovo javiti.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:59

Nikola Rokvić pred sam kraj hodočašča dobio predivnu vest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track