"DIVAN JE ČOVEK" Miloš Biković o Nikoli Rokviću koji je mesec dana pešačio do Grčke
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

"DIVAN JE ČOVEK" Miloš Biković o Nikoli Rokviću koji je mesec dana pešačio do Grčke

Stars -

Glumac i producent Miloš Biković osnovao je Fondaciju čiji je primarni cilj pružanje podrške mladim i talentovanim ljudima, a danas su na otvaranju došle da ga podrže njegove kolege.

Trudna Anđela Jovanović je blistala u plavoj cvetnoj haljini, zatim Miodrag Radonjić, Ivan Mihailović, reditelj Miloš Avramović... Miloš je ovom prilikom istakao da svi ljudi koji su ga podržavali tokom karijere su bili njegov vetar u leđa.

Miloš Biković, Fondacija Miloš Biković
foto: ATA images

On je ovom prilikom prokomentarisao i to što je Nikola Rokvić 31 dan pešačio kako bi skupio novac i dao ga u humanitarne svrhe.

- Mislim da je Nikola divan čovek. Podržavam svaku vrstu takvog angažmana, pogotovu kada radi neko kao Nikola Rokvić koga stvarno smatram divnim čovekom - rekao je na kraju.

Fondacija Miloš Biković zamišljena je kao interaktivna platforma za razmenu znanja, sticanje iskustava i praktičnog rada uz mentorstvo svetski priznatih naučnika i stručnjaka raznih profila.

Nikola Rokvić
foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

Ovakav način rada unutar Fondacije pružiće polaznicima mogućnost umrežavanja i povezivanja sa kolegama i koleginicama iz srodnih, ali i različitih naučnih oblasti, pristup vrhunskim stručnjacima u našoj zemlji i iz dijaspore, kao i organizaciju studijskih putovanja, mogućnost stipendija za školarine, posetu najznačajnijim naučnim skupovima u zemlji i inostranstvu.

Rad Fondacije, kao i sve planirane aktivnosti svi zainteresovani mogu pratiti na: www.fondacijamilosbikovic.org , kao i na društvenim mrežama.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:16

Nikola Rokvić se ukrcao na trajekt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track