"NIŠTA VEZANO ZA DUŠKA ME NE INTERESUJE..." Oglasila se Karleuša posle poruka MUVANJA Duška Tošića i Severine! BRUTALNO!
Foto: Nemanja Nikolić, Beta/Damir Sencar, Ana Paunković

"NIŠTA VEZANO ZA DUŠKA ME NE INTERESUJE..." Oglasila se Karleuša posle poruka MUVANJA Duška Tošića i Severine! BRUTALNO!

Stars -

Jelena Karleuša oglasila se nakon što je procurila privatna prepiska njenog supruga Duška Tošića i Severine.

Navodno flertovanje supruga Jelene Karleuše i hrvatske pevačice privuklo je ogromnu pažnju javnosti, a pevačica je za sve to imala kratak kometar.

- Ništa vezano za Duška me ne interesuje više - bila je kratka Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša, Duško tošić, Severina
foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić, Instagram

Podsetimo, nakon što je Jelena Karleuša javno ukazala na sramotne izjave Severine o temi Srebrenice, a Splićanka se obratila pevačic putem Instagrama.

Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće. Jedi taj sendvič i ne spominji mi sina više nikad - napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pevačice na temu Srebrenice.

- I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim! - odgovorila joj je Jelena.

Nakon ovog, Severina je verovatno pokušala da isprovocira JK time što joj je poslala privatnu prepisku sa njenim, još uvek zakonitim suprugom Duškom Tošićem, iz koje se može zaključiti da je bivši fudbaler pokušao da flertuje sa Severinom, za šta ona nije bila zainteresovana.

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Severina
foto: Damir Dervišagić

- Kako si Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negde na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, jel? - glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila:

- Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati - uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: "Okej!"

Oglasio se i Duško iz Turske, provocira jahtom

Dok Karleuša brani Srbiju od napada hrvatske pevačice, Duško Tošić se nalazi u Istanbulu, a na storiju je objavio kako uživa šetajući Bosforom, a najviše mu je pažnje skrenula usidrena jahta. Tošić je očigledno želeo da pošalje poruku Severini, čija je zvezda eksplodirala nakon privatnog snimka upravo na jednom ovakvom plovilu.

kurir.rs/informer/preneo I.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track