EKSKLUZIVNO ZA KURIR Oglasio se LEGENDARNI PEVAČ čija se pesma čula na koncertu Ramštajna u Beogradu: Ponosan sam! (VIDEO)
Foto: screenshot YT, Petar Aleksić

EKSKLUZIVNO ZA KURIR Oglasio se LEGENDARNI PEVAČ čija se pesma čula na koncertu Ramštajna u Beogradu: Ponosan sam! (VIDEO)

Stars -

Svetski popularna rok grupa Ramštajn sinoć je održala drugi zaredom veliki koncert u Beogradu u parku Ušće, a na samom kraju koncerta mogao se čuti i hit čuvenog Bosanskog pevača Ferida Avdića "Izaži, mala".

Naime, publika je i druge noći bila oduševljena fantastičnim performansom nemačke grupe, te su po završetku koncerta bis zatražili upravo stihovima Feridove pesme: "Izađi mala, dati čujem glas, hoću da te vidim, hoću da te ljubim, hoću da ti čujem glas"

Tim povodom za Kurir je pozvao Ferida koji je za nas rekao da se, kada je video snimak, slatko nasmejao.

- Poznat mi je taj video. To se desilo i na jednoj utakmici, Crvena zvezda - Sloboda, a od tada ljudi neretko pevaju "Izađi mala" kada neko treba da se pojavi na bini ili stadionu. Ponosan sam i na svoju pesmu i na publiku koja me se uvek seti - rekao nam je Avdić koji ne krije koliko mu je drago što je njegova numera postala kultna:

- To je pesma iz '85, ali se i dalje sluša i peva, čak i mladi koji tada nisu bili ni rođeni, danas pevaju i znaju za nju. Imam još nekoliko pesama koje su kultne, bez njih ne prolazi ni jedno veselje.

Ferid Avdić
foto: Printscreen

Ferid je otkrio da uskoro planira da i sam obraduje beogradsku publiku koncertom u našoj prestonici.

- Ako Bog da, u septembru bi trebalo da organizujem jedan kocert u Beogradu. Inače, mnogo volim da dođem u Beograd, a dolazim često zbog gostovanja u emisijama - otkrio je, pa se osvrnuo na mlade pevače koji se stide nastupa u kafanama.

- Svaki pravi pevač je krenuo u kafani! Mlađi pevači treba da pređu još mnogo kilometara da bi mogli da znaju ovoliko koliko znamo mi stariji. Meni je čak i draže kada sam neposredniji sa svojom publikom, u nekom restoranu ili na veselju. Pevač ide tamo gde ga publika želi slušati, a ne tamo gde bi on želeo da peva - rekao nam je za kraj Ferid.

Bonus video:

00:09

Koncert Ramštajna, fanovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track