KUBANKA SE POJAVILA NA AUDICIJI ZG! Saša Popović odmah reagovao kada ju je ugledao: Ako kažem da 20 godina radim audicije...
Foto: Printscreen

KUBANKA SE POJAVILA NA AUDICIJI ZG! Saša Popović odmah reagovao kada ju je ugledao: Ako kažem da 20 godina radim audicije...

Stars -

Saša Popović započeo je nove audicije za muzičko takmičenje "Zvezde Granda" širom Srbije. Nedavno je audicija održana u Nišu gde se pojavila devojka sa Kube. Na iznenađenje mnogih, pred Popovića je stala šarmantna devojka koja se predstavila pesmom Jelene Tomašević "Melahonija".

- Moje ime je Arlet Rohas, ja sam Kubanka imam 27 godina – rekla je kandidatkinja.

Kada je otpevala pesmu koju je želela, Saša je svoj komentar.

- Pa lepo, lepo, super – rekao je Saša sa oduševljenjem nakon njenog nastupa, zbog čega su mnogi pomislili da će se Albert sigurno naći u novoj sezoni takmičenja.

@rtvbelleamie

Audicija za Zvezde granda - Belle amie televizija

♬ original sound - RTV Belle Amie

Inače, Popović je otkrio da za narednu sezonu priprema dosta novina.

- Beograd je najveći i glavni grad koji ima puno mladih ljudi i normalno je da je ovde najmasovnija audicija. Koliko vidim ima dosta mladih momaka i devojaka, pa ćemo videti šta će da bude. Odradili smo Bosnu, Novi Sad i Niš i zaista imamo puno kandidata koji su u opticaju - rekao je Popović. koji nakon skoro dve decenije i dalje pun elana dočekuje svaku audiciju:

- Ako kažem da dvadeset godina radim audicije, ovo je rutinska stvar, ali se uvek radujem mladim ljudima i to je znatiželja, ne samo moja nego i članova žirija i uvek me pitaju: „Da li ima novih“, a novih uvek ima.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:16

Saša Popović sa štakama ulazi na scenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track