"SIN MI ŽIVI NA OBRONCIMA SUVOBORA" Evo čime se bave deca Bore Đorđevića, nikad ih ne viđamo u javnost, a za jednim roker PATI
Foto: Aba liga

"SIN MI ŽIVI NA OBRONCIMA SUVOBORA" Evo čime se bave deca Bore Đorđevića, nikad ih ne viđamo u javnost, a za jednim roker PATI

Stars -

Legendarni roker Bora Đorđević (71) danas je u srećnom braku sa Dubravkom Milaković. Na prvi "ludi kamen" lider kultne "Riblje čorbe" stao je davnih dana sa Draganom Đorđević.

Dobili su sina Borisa, a sa njima je živela i Draganina ćerka Tamara, koju je on od starta prihvatio kao svoju. Nikada ih nismo videli u javnosti jer je Bora Đorđević privatni život uvek vešto skrivao.

Bora Đorđević
foto: Aleksandra Ignjatović

Ipak, ono što se zna jeste da Tamara predaje u školi i da mu je pre nekoliko godina podarila prvo unuče, a Boris, kako je čuveni muzičar jednom otkrio za "Hello", živi daleko od grada, na Rudniku.

- Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, a Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa "ćale", "brate". Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski - rekao je Bora jednom prilikom.

Kada su ga pitali da li ima neku želju koja se nije ostvarila, priznao je: - Postoje stvari za kojima žalim, a pre svega što nemam više dece.

Bora je pre Dubravke bio u braku sa Aleksandrom koja je 26 godina mlađa od njega.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:21

RIBLJA ČORBA POSVETILA NASTUP MIŠI ALEKSIĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja