DARKO LAZIĆ ĆE IZGORETI! Sad se oglasio i "mladoženja": Dok Branka tvrdi da se nije udala, Dragan otkrio detalje TAJNOG VENČANJA
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/ Facebook, Zorana Jevtić

DARKO LAZIĆ ĆE IZGORETI! Sad se oglasio i "mladoženja": Dok Branka tvrdi da se nije udala, Dragan otkrio detalje TAJNOG VENČANJA

Stars -

Nakon što se u javnosti pojavila vest da se majka Darka Lazića Branka Lazić u tajnosti udala za Dragana Paunovića, oglasio se folker koji je demantovao te navode.

I dok Darko Lazić tvrdi da neće dozvoliti da se tako nešto desi dok je on živ, Dragan Paunović tvrdi da je on sada zvanično suprug Branke Lazić.

Branka Lazić, majka Darka Lazića, Darko Lazić
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

- Ovo je bilo samo formalno i zbog papiroloških stvari. Često zajedno putujemo pa smo odlučili to da "završimo", lako ćemo za slavlje - rekao je ponosni mladoženja.

Kako je saopštio, u utorak, 11. juna, zavetovali su se jedan drugom na večnu ljubav, a potom otišli na ručak kako bi to obeležili. Prvobitno je bilo dogovoreno da se slavlje dogodi 21. juna, ali je Darko bio sprečen da dođe, što je jedan od razloga zbog kog je sve pomereno.

kurir.rs/telegraf/preneo I.L.

Bonus video:

05:21

Darko Lazić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track