JK SE OTARASILA NAKITA VREDNOG 61.950 €! Karleuša fotkom sve ostavila bez teksta: Zlatni okov ljubavi skinula ŠRAFCIGEROM
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

neočekivano!

JK SE OTARASILA NAKITA VREDNOG 61.950 €! Karleuša fotkom sve ostavila bez teksta: Zlatni okov ljubavi skinula ŠRAFCIGEROM

Stars -

Jelena Karleuša na Instagramu je podelila zanimljivu fotografiju u kojoj je u prvom planu njen skupoceni nakit, brendova "kartije" i "van klif & arpels".

Ono je što je posebno privuklo pažnju jeste to što je taj nakit skinula iako se od njega nije odvajala otkad se nedavno počastila. Tako na ovoj fotografiji vidimo na belom peškiru sledeće komade: tri narukvice "van klif" i to modele - "alhambra" od dragocenog lamena - plavog agata, čija je cena 5.150 evra, dve - od sedefa i oniksa od po 4.500 evra. Vidimo i da je skinula njenu omiljenu "kartije love" od žutog zlata i dijamanata od 12.800 evra, koju je sa svoje ruke odstranila uz pomoć specijalnog šrafcigera.

Jelena Karleuša
foto: Pritnscreen/Instagram

Ipak najskuplji komad na fotografiji je novi zlatni sat brenda “kartije”. U pitanju je model “panter” od žutog zlata sa dijamantima, a njegova cena je tričavih 35.000 evra.

Bonus video:

00:35

Jelena Karleuša besna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track