"MOJ BRAK JE BIO SAVRŠEN, ALI SAM HTELA VIŠE I BOLJE" Jovana Jeremić sa suzama pričala o bivšem mužu! Otkrila i njen NAJVEĆI STRAH
Foto: Printscreen/Youtube, Ana Paunković

ponosan na nju

"MOJ BRAK JE BIO SAVRŠEN, ALI SAM HTELA VIŠE I BOLJE" Jovana Jeremić sa suzama pričala o bivšem mužu! Otkrila i njen NAJVEĆI STRAH

Stars -

Jovana Jeremić često ističe kako njen put nije bio nimalo lak. I sada je pred kamerama Pink pričala o svom detinjstvu, kao i borbi tokom školovanja, ali je pomenula i odnos s bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem, zbog kojeg su joj se suze napunile očima.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- Put je bio težak, a sada uživam u svojoj mladosti i luksuzu. Borila sam se kao lavica da bih živela ovako, a ovo je stečeno velikim radom, i čistim radom - rekla je Jovana u segmentu emisije "Premijera-vikend specijal" " Vaših pet minuta".

Ona se podsetila događaja iz detinjstva.

- Moja borba kreće od mojih pet godina, kada sam se sa bratom zatvorila u vitrinu za piće, i tada me je Bog sačuvao jer smo disali na slivnik. Znala sam da me u životu čeka velika borba, a znala sam da meni nema života do tridesete jer do tada morala da se borim kako bi stekla ono što želim - ispričala je Jovana.

Voditeljka je otkrila da je njena popularnost krenula da se širi kada je vodila rijaliti iako ona to nije htela da radi.

- Tada sam postala popularna i shvatia sam da mogu sve. 2021. godine se moj život menja, razvela sam se i srela se sa Željkom Mitrovićem sudbinski, i on mi je dao vetar u leđa za ono što sam htela da radim, dao mi je šansu na Pinku i to sam iskoristila - rekla je Jovana i dodala:

Vojislav Milošević
foto: Damir Dervišagić

- Moj prvi muž je ponosan na mene, i meni je to jako drago. On je moj prvi muž i uvek je bio uz mene, i kada nismo imali i kada smo imali. Krivo mi je što moja pokojna svekrva ne može da vidi sada mene i Leu. Moj brak je bio savršen, ali ja sam htela više, i bolje da sam prekinula na vreme - dodala je Jovana sa suzama u očima.

Ona je nakon toga progovorila o najvećoj nepravdi koju je preživela u životu:

- To je definivitno đak generacije, to je jedna velika nepravda, a ja to i dalje sanjam - dodala je Jovana pa je otkrila šta bi rekla sada maloj Jovani da može:

- Rekla bih joj da ne brine i da se ne sekria za školu. Ja sam se stalno sekirala da li ću imati dovoljno novca, a ja i dalje imam strah da li ću imati dovoljno novca da školujem svoje dete, a ja sam se mnogo sekirala za tu egzistenciju - ispričala je Jovana.

Kurir/Pink/Preneo: I.L.

Bonus video:

07:34

Jovana Jeremić želi da bude Sandra Meljničenko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track