"VELJKO VASPITAVA DECU, JA TO NE ZNAM, GODINAMA SAM SE BORILA ZA NJIH" Seka Aleksić progovorila o detaljima iz privatnog života!
Foto: Damir Dervišagić

"VELJKO VASPITAVA DECU, JA TO NE ZNAM, GODINAMA SAM SE BORILA ZA NJIH" Seka Aleksić progovorila o detaljima iz privatnog života!

Stars -

Pevačica Seka Aleksić nastupala je u jednom prestižnom lokalu u Beogradu, a njen stajling bacio je sve prisutne u trans. Ona se pojavila sa nikad većim dekolteom - sa teksas haljini i teksas čizmama. Suprug Veljko ju je pratio u stopu i sve vreme ju je držao za ruku.

Seka je bila veoma raspoložena, te je govorila o raznim temama, kako iz svoje karijere, tako i iz privatnog života.

Seka Aleksić
foto: ATA images

Aleksićeva je nedavno dala svoj komentar na račun Desingerice, a sada je otkrila da o njemu ne misli ništa negativno.

- Nisam napisala da sam zgrožena, već da je neverovatno i da imam utisak da bilo šta taj čovek uradi da će za to imati publiku. Fascinantno je kako se svi trudimo da vaspitavamo decu, a niko ne zna šta će biti kad izađe napolje. Ja sam rekla da je Desingerica jedan ozbiljan šoumen. Imam utisak da se smeje kad ode kući svemu tome i tamo nekom liku koji mu je lizao nogu. Ozbiljno se zeza sa svima njima. Ja za njega nisam rekla ništa negativno već za tu publiku jer nije baš normalno da nekome ližete stopalo. Ako imate fetiš onda se to radi na drugom mestu, a ne na nastupu - priča Seka.

kurir.rs/blic/preneo I. L.

Bonus video:

01:14

Seka Aleksić vežba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track