SREĆNA SEVE: Više ne tražim onog pravog!

SREĆNA SEVE: Više ne tražim onog pravog!

Stars -
Jako sam srećna zbog cele situacije koja se dogodila. Samo toliko, pa neka to svako protumači kako mu se sviđa, rekla je Severina

Severina Vučković marljivo se u Ljubljani sprema za koncert u beogradskoj Kombank areni 30. marta i kaže da je trenutno srećna svojim emotivnim životom. I pored održavanja trudnoće i porođaja na carski rez Splićanka se veoma brzo vratila na scenu.

"Uskladila sam to s velikim planiranjem i logistikom. Prvih šest meseci posle rođenja Aleksandra nisam se usuđivala ništa da radim. Bila sam jako ranjiva i činilo mi se da u tom periodu nisam za pozornicu nego da mi je mesto samo pored Aleksandra. Malo po malo sam počela sam više da radim. Prošlog leti sam održala samo pet koncerata tek da vidim da li sam se u stanju da se vratim na scenu", izjavila je Severina.

Osim što su se njeni kriterijumi u životu, posle rođenja sina potpuno promenili, Seve je priznaje da više nije u potrazi za "svojim čovekom".

Severina nije direktno odgovorila na pitanje da li se zaista pomirila sa Milanom, ali je odgovorila da je jako srećna."Jako sam srećna zbog cele situacije koja se dogodila. Samo toliko, pa neka to svako protumači kako mu se sviđa!", zaključila je pevačica kroz smeh.

Podsetimo, pevačica je nedavno u "Amidži šou" priznala da je, posle šest meseci, opet u ljubavi sa Milanom Popovićem.

"Volimo se", kratko je tada odgovorila pevačica o trenutnoj ljubavnoj situaciji, a čak se i rasplakala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track