Slavko Labović: Maja Nikolić je osoba sa stavom

Veliki brat

Slavko Labović: Maja Nikolić je osoba sa stavom

Stars -
Slavko je Maji Nikolić udelio kompliment rekavši da je osoba sa stavom, a za Soraju je rekao da je prava dama koja drži do sebe

Slavko je Maji Nikolić udelio kompliment rekavši da je osoba sa stavom, a za Soraju je rekao da je prava dama koja drži do sebe.

Avi je lakše bilo da kaže svoje mane nego da komentariše druge, iskoristivši ovu priliku za izvinjenje svima koje je do sad uvredila, dodavši " Srčana sam i imam ego, ali kad volim, spustim ga".

Jedna je ukućanka međutim jedva dočekala da kaže šta misli o drugima. Naime Maja Nikolić je redom krenula počevši od Vendi koja je simulirala hrkanje ne želeći da čuje Majino mišljenje, koje možda i nije daleko od istine jer je ovom prilikom rekla, "Kod Vendi mi se ne dopada jer ne poštuje ljude".

Za Slavka, Uroša i Dragutina Topića su pale samo reči hvale, rekavši da su ovo pravi muškarci, borci i vitezovi. Dok je za Avu rekla da je jedno veliko dete.

"Veliki brat" je potom pozvao Dragutina Topića u ispovedaonicu kako bi mu saopštio novi "strašni" zadatak. Ovog puta ukućani će morati da uđu u sobu strave koja je navodno puna zmija, paukova i buba.Ko će ovog puta biti na iskušenju tek sledi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track