VB: Žarko i Soraja našli iskorišćen kondom u kombiju
Foto: Youtube

VB: Žarko i Soraja našli iskorišćen kondom u kombiju

Stars -
Ava je i lepa i je i visoka, a ako se međusobno sviđaju jedan drugome, što da ne budu zajedno. Ići ću na more u hrvatsku na more svake godine, isplanirao je letovanje Žarko

Žarko je sa Sorajom otišao u kombi u kome su 6 dana boravili Ava i Uroš i u jednom momentu ugledao iskorišćen kondom. Soraja se šokirala i ubrzo su napustili kombi.

Dok je bio u ispovedaonici, Žarko je komentarisao Željkovu "romansu " sa Avom. "Ava mnogo liči na Željkovu prvu ljubav Perin, ali on uopše nije ušao ovde da bi našao devojku. Mislim da ga nije nerviralo što je ona bila sa Urošem. Prva ljubav mu je bila Portugalka. Ava je i lepa i je i visoka, a ako se međusobno sviđaju jedan drugome, što da ne budu zajedno. Ići ću na more u hrvatsku na more svake godine.", već je isplanirao odmor Žarko.

On misli da Ava nije zaboravila na Uroša, ali ako se stvarno nije ništa desilo između njih, brzo će zaboraviti. "Ako se "lepiš" sa nekim, brzo ćeš zaboraviti onog prvog", bio je iskren Željkov brat.

Ava kaže da je Uroš ljubomoran na Željka i sve vreme mu priča da je ona rekla da je bolji od Uroša. "On je ljubomoran na tebe do bola.", ubeđivala ga je Ava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track