Maja Volk: Nikolićeva nema validne argumente!
Foto: Printscreen

Maja Volk: Nikolićeva nema validne argumente!

Stars -
Ono što Maja Volk najviše zamera Nikolićevoj, pored nedostatka argumentacije, je ključna rečenica koju je izgovorila: Ne lupaj!

Pored nesuglasica koje imaju sa Nikolićevom, Maju Volk i Topa ćemo ove nedelje gledati u ulozi Majke Sultanije i velikog Vezira Ibrahim Paše.

Maja Volk je zadovljna ulogom Sulejmanove majke, koja će pokušati da utiče na vladarove odluke pri izboru žena za harem. Kako je sinoć došlo do rasprave između dve Maje, Velikog brata je interesovalo šta Maja Volk ima da kaže o tome.

Rasprava bez validnih argumenata”, kratko je odgovorila Maja, i dodala da Nikolićeva uvek govori ono što misli, ali da te svoje misli ne potkrepljuje argumentima, zbog čega je i uspela da je “izbaci iz kože”.

Reći da je Dante satanista, potpuno je suludo”, rekla je Maja, i nastavila: “Sticajem okolnosti moja majka je napisala jednu knjigu o njemu, pa me je to i emotivno pogodilo”.

Ono što Maja Volk najviše zamera Nikolićevoj, pored nedostatka argumentacije, je ključna rečenica koju je izgovorila:”Ne lupaj!”, na šta je Maja Volk odreagovala tako što se povukla u sobu da meditira. Međutim, Nikolićeva je bila uporna i stalno je ponavlja da ona tako misli, i da se ne slaže sa Majom.

Maja Volk je za Nikolićevu je još rekla da je, kao i uvek, kada prespava, potpuno druga osoba, ali da im se putevi od jutros nisu ukrstili, jer kako kaže, Nikolićeva ima preča posla – raspravlja se sa Sulejmanom.

Top je svoj odnos sa Nikolićevom je objasnio kao bratsko-sestrinski, ali je takođe dodao da je rešio da “hvata dijagonale” po kući, jer nije uspeo da joj objasni da ga njene priče izuzetno opterećuju.

Nikolićeva ne želi da se menja, to mi je stavila do znanja. Postupa uvek u skladu sa svojim likom i delom, zato sam i rešio da se udaljim”, objasnio je Topić, i dodao, da ga kao vernika najviše nervira Majina priča o veri i hrišćanstvu, jer njeni postupci govore nešto sasvim suprotno od onoga što propagira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track