AVA I ŽELJKO: Konačan kraj romanse?
Foto: Facebook

AVA I ŽELJKO: Konačan kraj romanse?

Stars -
Scenario koji se odigrao između Ave Karabatić i Uroša Ćertića kao da se ponavlja, s tim što je ovoga puta njegovu ulogu preuzeo Željko

Blizanac je rekao Avi da bi trebalo malo da se udalje, što je ona veoma loše primila. Rame za plakanje joj je ponovo ponudila Vendi.

Scenario koji se odigrao između Ave Karabatić i Uroša Ćertića kao da se ponavlja, s tim što je ovoga puta njegovu ulogu preuzeo Željko.

Posle nekoliko idiličnih dana, par je počeo sve češće da se svađa, jer Ava stalno zahteva od Željka da definiše njihov odnos i pruži joj dokaz da će biti zajedno i nakon završetka šoua.

Željko je odbio to da uradi jer ne zna šta ga napolju čeka, pa se starleta naljutila na njega. Zbog toga je zamolio da se malo udalje jedno od drugog.

Razočaranu Avu ponovo je tešila Vendi. Jutros u dvorištu Slavko je pokušao da sazna šta se dogodilo. "Je l' gotovo?", pitao je glumac, a Željko mu je na francuskom odgovorio da jeste.

Žarko je svom bratu danas naredio da prestane da priča sa Avom, jer je, kako kaže, gotovo. On je izjavio da dok god je živ, njih dvoje neće biti zajedno, jer je Ava dvolična.

“Ava samo koristi mog brata za ono što se noge peru pored vrata. Njihov brak je završen dok sam ja živ u ovu kuću. Željko je moj brat i ja ću da ga branim!”, bio je jasan Žarko.

Željko je kasnije konstatovao da nema o čemu više da priča sa Avom, jer je Žarko sve “regulisao”. On je takođe rekao da mu treba žena poput Sindi, “matora”, sa detetom, gde je “pola posla već završeno”.

S druge strane, Vendi savetuje Avu da se skoncentriše na sebe i na svoju ulogu u kući, i da treba da se pokaže kakva jeste – jaka i samosvesna. “Danas se živi”, kaže Vendi, i uverava je da se niko ne poigrava sa njenim osećanjima kada joj kaže da je obožava, misleći pritom na Željka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track