VB ZAVETI: Suljo Slavko obećao Hurem Maji dobar seks
Foto: You Tube

Veliki brat

VB ZAVETI: Suljo Slavko obećao Hurem Maji dobar seks

Stars -
Maje Nikolić kao Hurem obavezala se na večnu ljubav, neprestanu borbu za njegovu naklonost i poštovanje,

Slavko u ulozi Sulejmana je sazvao skup svih ukućana kako bi se javno pročitali zaveti pre ceremoniju venčanja između njega i Maje Nikolić u ulozi Hurem koja se ovom prilikom obavezala na večnu ljubav, neprestanu borbu za njegovu naklonost i poštovanje.

Posle lepih i dirljivih reči u zagrljaj joj je pritrčala Maja Volk, odnosno majka Sulejmana Veličanstvenog kako bi joj odala priznanje za lepe i plemenite reči upućene Sulejmanu.

Potom je i Sulejman izgovorio i svoje zavete rekavši: "Čuvaću te kao oči u glavi. Imaćeš moje poštovanje, vlast, razumevanje, naklonost, čvrstu i beskarajnu ljubav i naravno puno dobrog seksa".

Posle toga Sulejman je prekorio Milićev govor uz napomenu da bi morao da se kontroliše u iznošenju svojih fantazija.Reč je dobila i sluškinja harema Gulnihal čiji lik tumači Soraja koja je ovim putem apelovala da u kući Velikog brata treba da bude manje intriga, drame i sukoba.

"Posle rijalitija nastavlja se pravi život i bilo bi lepo da kad nas ljudi vide u supermarketu ne govore ružno o nama već da nas vezuju za nešto lepo i pozitivno", kaže Soraja.

"Nadam se da će od sad u haremu biti bolje i da ćemo uspeti da funkcionišemo kao prava porodica", dodala je.Posle slušanja zaveta ukućani su počeli s pripremama za počinak, međutim Slavko je zabrinut da li će se njegove želje za mir i blagostanje među ukućanima ostvariti.

Prvo je apelovao svojim sinovima u ovonedeljnom zadatku, Žarku i Željku da budu blagi prema njegovoj budućoj ženi Hurem - Maji Nikolić, a zatim je i zamolio svoju majku čiji lik tumači Maja Volk da ne reaguje na Majine napade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja