Darko Lazić: Dokazao sam da nemam polusestru

Nikad srećniji

Darko Lazić: Dokazao sam da nemam polusestru

Stars -
Analizom DNK utvrđeno da pevačev otac Milan nije i otac Gordane Sever iz Ašanje, čija je majka Jasmina tvrdila da ju je začela s njim

Istina izašla na videlo.Darko Lazić dokazao je da nema sestru po ocu. Zvezda „Granda“ je s ekipom emisije DNK na Pinku napravio dogovor da se urade analize i da pred svetom demantuje glasine koje godinama kruže Sremom. Na nagovor Darka, njegov otac Milan dao je uzorke krvi da bi se utvrdilo da li je Gordana Sever iz Ašanje zaista njihova ćerka. To je učinio i pevačev mlađi brat Dragan, kao i Gordana, čija je majka Jasmina tvrdila da ju je začela s Milanom.Danima su svi bili u neizvesnosti...- Rezultat je negativan. Ne postoji nikakva mogućnost da je Lazić u srodstvu s devojkom - saopštili su nam producenti emisije.Darko nije krio sreću.- Ne razumem šta je Jasmina htela da postigne, možda je imala za cilj da mojim roditeljima rasturi stabilan dugogodišnji brak, ne znam. Hteo sam da se ta agonija završi, zato sam insistirao da se uradi analiza DNK. Tata se ljutio i nije želeo jer je on bio siguran da devojka nije njegova ćerka. Za njega je uvreda da se tako nešto emituje na televiziji. Posle dužeg nagovaranja je pristao i dao je uzorak, kao i moj Dragan. Doktori su dva puta bili kod nas u kući u Brestaču i oba rezultata su negativna, tako da tu više nema šta da se priča. Molim vas, nemojte više nikad da mi spomenete tu ženu - rekao je Darko.Njegov otac Milan oduvek je bio siguran da Gordana nije njegova ćerka:- Znam šta radim i šta sam radio. Samo sam zbog Darka pristao na sve ovo.

Otac Milan: Znam šta radim i šta sam radio. Samo sam zbog Darka pristao na sve ovo (Foto: Marina Lopičić)
Otac Milan: Znam šta radim i šta sam radio. Samo sam zbog Darka pristao na sve ovo (Foto: Marina Lopičić)

Darkova baba Milka: Odavno smo znali istinu- Konačno se zatvorio krug koji traje godinama. Kad se devojčica rodila, hteli smo da radimo analizu DNK, međutim, njena majka Jaca nije pristala. Mi smo još tad želeli da izbegnemo ogovaranja i dokažemo istinu.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Jasmina Sever: Ne osećam se dobroKurir je juče posetio i Gordaninu majku Jasminu Sever u Kupinovu. Prošli put bila je vrlo pričljiva kad nam je govorila kako se Lazići ophode grozno prema njoj, ali sad se skrivala iza kapije i nije želela da govori.- Nemojte da me uznemiravate, molim vas. Ne želim ništa da pričam. Znam sve. Ne osećam se dobro - rekla je Jasmina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track