VB PRESUDA: Maja Nikolić najstrože kažnjena, Milić opomenut
Foto: Youtube

VB PRESUDA: Maja Nikolić najstrože kažnjena, Milić opomenut

Stars -
Sud u Velikom bratu doneo je odluku da pevačica zaslužuje najstrožu kaznu

Strašni sud Velikog brata je doneo odluku. Maja Nikolić biće kažnjena najstrožom kaznom što podrazumeva direktnu nominaciju i nemogućnost nominovanja dve nedelje.

Slavko i Milić su bolje prošli. Slavko neće imati prva na nominaciju, Milić Vukašinović je dobio samo opomenu, dok će Željko dobiti jedan glas prilikom nominacija.

Maja Nikolić je svoje vreme za izlaganje iskoristila zahtevajući od "Velikog brata" sankcionisanje, jer smatra da je to bio fizički prekršaj od strane Željka koji je, podsećamo, prosuo času vode na nju dok je ležala u krevetu. "Jedna šerpa vode je isto što i jedna čaša", dodala je Maja.

Na dugoj strani, optuženi Željko je u svoju odbranu rekao da Maja već četiri nedelje svakodnevno "iz čistog mira" napada i psuje sve ukućane, što, kako kaže, nikako nije hrišćanski. "Šta bi bilo tek da nije imala te tablete za smirenje koje uzima u ogromnim količinama?! Možda bi poleteo nož?!", pita se on.

Nikolićeva je, potom, u svom izlaganju povodom optužbe za nanošenje povreda tanjirom, rekla da je ceo dan plakala i osećala se krivom, ali samo zbog Maje Volk. "Da me nisu polili vodom, sigurno to ne bih uradila", kaže Maja i nastavlja: "Tada sam u afektu htela da ga udarim tanjirom. Desna ruka mi je i inače jaka, trenirala sam. Maja Volk je kolateralna šteta, slučajno se desilo", pravdala se Nikolićeva. Ona je izjavila da će se i ubuduće braniti, jer je naučila da se brani od neprijatelja i zlih ljudi, i nije kukavica.

Sudija Milić, koji se u trenutku gore pomenutog incidenta zatekao pored Maje Volk, podsetio je da je tanjir tako jako pukao, i da je to samo dokaz da je bačen iz sve snage.

Maja Volk, kao svedok optužbe, potvrdila je da joj se optužena izvinila, kao i da je plakala celu noć, međutim, interesantno je, i kako kaže čudi je, da nije oplakala sve ono što je prethodno izgovorila o njoj."Imala je veliku nameru da povredi mog unuka kada je zafrljačila tanjir", rekla je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=edryfMIzu5U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track