Vesna Filipu: Znaš samo da se maziš i vaćariš sa Stanijom
Foto: Youtube.com

Vesna Filipu: Znaš samo da se maziš i vaćariš sa Stanijom

Stars -
Filip je pokušao da objasni gde treba ko da sedi na predstavi, ali Vesna Rivas je morala da se umeša. " Nemoj samo ti da nam objašnjavaš

Farmeri su dobili zadatak da osmisle predstavu. Kako je atmosfera na imanju nepodnošljiva, oni su prethodno veče imali žurku, a već su rano ujutru morali da ustanu jer im je stigla poruka od Zadruge.

Farmeri su dobili pismo da se uozbilje i naprave generalnu probu za predstavu koju nisu ni uvezbali.

Filip je pokušao da objasni gde treba ko da sedi na predstavi, ali Vesna Rivas je morala da se umeša. " Nemoj samo ti da nam objasnjavas".

Maneken je njoj rekao da je glupa i da se ne pravi pametna za sve, a ona njemu, naravno, nije ostala dužna "Sta bre ti izvodiš, znaš samo da se maziš i vaćariš sa Stanijom", a on joj je opet rekao da je glupaca.

Da nije bilo Stanije da ih smiri, svađa bi se nastavila. Vesna je demonstrativno otišla iz predstave pa se ubrzo vratila.

Farmeri su dobili nošnje za predstavu, a da bi predstava bila još zanimljivija, dobili su alkohol u ogromnim količinama.

Aki i Saška su se dogovorili da pevaju jednu narodnu pesmu, a Zorici se ta pesma ne sviđa i kaže kako je pesma moderna. Aki je rekao da će pevati tu pesmu na svoju ruku, pa kako bude.

Zorica ogovara Akija i rekla je pred Vesnom, Gocom i još par ljudi kako neće dati Akiju da peva tu pesmu i da se on pravi pametan.

Danijel je to čuo i rekao Zorici da je bezobrazna i da samo oni stariji hoće da se snimaju i izašao napolje. Zorica sad njega ogovara Filipu Mitroviću.

Zorica je okrivila Ljubu da je kriva za svo rasulo koje se dešava na imanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track