NOVI ZADRUGARI BOJAN I DEAN UHVAĆENI U GRUPNJAKU: Prijatelj Darka Lazića i zgodni spasilac uslikani tokom seksa sa plavušom
Foto: Pink.rs

ŠOK

NOVI ZADRUGARI BOJAN I DEAN UHVAĆENI U GRUPNJAKU: Prijatelj Darka Lazića i zgodni spasilac uslikani tokom seksa sa plavušom

Rijaliti -

Dugo najavljivani rijaliti „Zadruga 2“ još nije ni počeo, a pojedini učesnici već su počeli da šokiraju javnost. Naime, na internetu su procurile fotografije zgodnog spasioca Bojana Gaćeše tokom seks-akcije sa atraktivnom plavušom i Deanom Stejinom, najboljim prijateljem pevača Darka Lazića i motoristom.

Dean je inače poznat kao svinger i on to ne krije od javnosti, a interesantno je da se već zbližio sa Bojanom, za kojim žene uveliko lude, pa ga je pre ulaska u rijaliti upoznao sa čarima svog seksualnog života.

Na fotkama se jasno vide obojica zadrugara, a na jednoj Bojan devojku, čije je lice sakriveno, vuče za kosu i liže joj stopala.

Inače, Bojana Gaćešu su dovodili u vezu sa zvezdom „Granda“ Milicom Pavlović. Naime, nakon što se zgodni Beograđanin pojavio u njenom spotu za duetsku pesmu sa Acom Lukasom, u medijima je kao bomba odjeknula vest da je atraktivna Leskovčanka konačno našla dečka.

Kurir.rs/I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track