DARIJA DEMANTOVALA DA JU JE TOMA VERIO, A ONDA PALE TEŠKE OPTUŽBE: Niko ne veruje u njenu priču, pa se rasplakala i želi da ode iz RIJALITIJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

POKUŠALA JE DA OBJASNI

DARIJA DEMANTOVALA DA JU JE TOMA VERIO, A ONDA PALE TEŠKE OPTUŽBE: Niko ne veruje u njenu priču, pa se rasplakala i želi da ode iz RIJALITIJA! (VIDEO)

Rijaliti -

Darija Stević je optužila Tomu Panića da je imao vezu sa jednim pevačem, pa je objasnila zašto to misli.

"Prsten sam dobila kao rođendanski poklon. Radi se o aferi sa Bokijem 13, koja je trajala više od godinu dana. Živeo je kod njega u stanu, Boki ga je finansirao, kupovao mu je skupu garderobu. On se bahato ponašao sa njegovim novcem, odlazio je rano i dolazio kasno. Ja sam njemu to te večeri rekla i da se malo pripazi svoje reputacije da se već zna ta priča", ispričala je Darija.

foto: Printscreen/TV Pink

"Pričaš priče i mi ne možemo da pohvatamo čemu se radi. Te je sa Bokijem 13, te nije. Koja je priča, šta ti znaš i šta si saznala kada si pila sa njim piće? Tomo, sada je Darija upravo izjavila da si ti biseksualac", obratila se Suzana Perović Tomi, dok ju je on bledo gledao.

"Bila sam u drštvu kada se to pričalo. Onda sam pronašla na Bokijevom profilu sliku gde se vidi njegova patika", odgovorila je ona, a onda je usledio Tomin demant.

"Meni uopšte ne ide u glavu zato što je neko na nečijem profilu video neku patiku, možda imao istu obuću... Ne, ja tog čoveka ne znam", završio je Toma.

Kasnije je Darija plakala u sobi, pa je sa Mirkom Gavrićem razgovarala o svemu.

"Idem ja za četiri dana. Ako ne, idem na kapiju i kući", uplakana je bila Darija, a Mirko joj je dao savet:

"Ustani, pogledaj ga u oči i kaži to i to je...Nema potrebe da se uvučeš ovde i plačeš jer je tebe napalo trideset ljudi", rekao je Mirko Gavrić.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track