OLJA BAJRAMI IMALA JE TEŠKU PROŠLOST, A SADA JE ISPRIČALA SVE: Bolest mi je bila iskušenje, ali i dar od Boga! Pobedila sam sebe!
Foto: Printscreen/TV Pink

OTVORENO O PROBLEMIMA

OLJA BAJRAMI IMALA JE TEŠKU PROŠLOST, A SADA JE ISPRIČALA SVE: Bolest mi je bila iskušenje, ali i dar od Boga! Pobedila sam sebe!

Rijaliti -

Pevačica Olja Bajrami jedna je od učesnica rijalitija, a o njenom privatnom životu domaća javnost ne zna mnogo.

Tokom života doživela je mnogo razočaranja, o kojima je pričala za medije. Ne voli da se osvrće na prošlost, te uvek gleda napred.

"Život je prekratak, a sloboda nema cenu. Oprostite svima, krenite dalje, zahvalite se svakome ko je bio deo vašeg putovanja, samo hrabro i sa mnogo ljubavi", rekla je Olja Bajrami jednom prilikom, a svojevremeno se borila sa opakom bolešću.

"Svoju bolest ne nazivam teškim periodom, već iskušenjem ili darom od Boga. Jer da mi se nije desilo to što se desilo, nikada ne bih otvorila oči, naučila da volim sebe i da redam prioritete svojim tokom i redosledom", navela je ona, što će iznenaditi mnoge.

foto: Printscreen/Youtube

"Imala sam promene raspoloženja, umor, a onda je istraga tima lekara otkrila da imam papilonasti podtip tumora na štitnoj žlezdi. Nakon toga su mi morali odstraniti celu štitnu žlezdu. Odbila sam terapiju s jodom, te sam uradila operaciju na konsultaciju docenta koji vodi brigu o mom zdravlju i evo danas mogu ponosno da kažem da se nisam pokajala. Veliku zahvalnost dugujem doktoru koji me uputio na pravi i ispravan put moje borbe", rekla je, pa dodala:

"Uglavnom, savetovano mi je da nakon operacije obavezno budem potpuno predana zdravom životu, treninzima, teretani, ishrani. Tako sam dovela svoje stanje u balans i nikako se u tom periodu nisam predavala. Kako sam već rekla, stvar sam uzela u svoje ruke i tako sam pobedila samu sebe. Bolest se nije vratila i to je najbitnije. Dakle, vežbajte, šetajte, hodajte, krećite se jer će tako telo eliminisati otrove. Hranite se zdravo, pijte puno vode. Na meniju morate imati voće i povrće."

Iako se muzikom bavi više od deset godina, nije uspela da se probije na regionalno tržište, te se nada da će joj učešće u gledanom rijalitiju pomoći da ostvari svoje snove.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/TV Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track