KIJA I SLOBA PROVELI NOĆ U ISTOM HOTELU: Šta se dešavalo posle prvog zajedničkog nastupa u Nemačkoj
Foto: Printscreen

Radanović nije imao kud...

KIJA I SLOBA PROVELI NOĆ U ISTOM HOTELU: Šta se dešavalo posle prvog zajedničkog nastupa u Nemačkoj

Rijaliti -

Radanović je tražio drugi smeštaj, ali mu organizatori nisu udovoljili, pa je morao da bude sa bivšom suprugom

Kija Kockar i Slobodan Radanović proveli su noć u hotelu u Diseldorfu, gde su u subotu uveče imali prvi zajednički nastup u tamošnjem klubu.

Pobednica rijalitija „Zadruga“ i njen bivši suprug u Nemačku su došli samo na jedan dan, ali se za to vreme nisu razdvajali.

Kako saznajemo, Radanović nije želeo da deli isti smeštaj s bivšom suprugom, ali nije imao kud.

foto: Printscreen

- Sloba je tražio da bude u drugom smeštaju, jer nije želeo da ga neko uslika s Kijom u istom hotelu. Nije imao izbor, pa je morao da prenoći tamo gde mu je rečeno. Kiji to nije nimalo smetalo, naprotiv, bilo joj je svejedno - priča naš izvor blizak dojučerašnjim supružnicima i nastavlja:

- Kada su stigli u lokal, Kockareva je prva izašla na scenu i otpevala nekoliko numera, a za njom i Slobodan. U jednom trenutku su zajedno izašli na scenu i otpevali u duetu pesmu „Adio, amore“, koju u originalu izvodi Stefan Đurić Rasta. Tada je u klubu nastala histerija. Posetioci su se oduševili kako su izgledali na sceni, pa su im čak dobacivali da se poljube. Međutim, oni su se samo nasmejali i nastavili da pevaju. I u pauzi su bili nerazdvojni. Nekima je delovalo kao da se raspravljaju, ali nije bilo tako. Sve su odradili kako se od njih i očekivalo, otišli su u hotel i nakon toga pravo na aerodrom.

Pozvali smo Kiju, koja nam je detaljno objasnila kako je izgledao nastup, ali i druženje s bivšim suprugom u Nemačkoj.

foto: Printscreen

- Ovo je bio naš prvi zajednički nastup, a s obzirom na to da sam profesionalac, ne smeta mi da nastupam s njim. To nije čudno pošto smo oboje pevači i tako se zadesilo da budemo u istom klubu. Razlika je samo u tome što nas dvoje imamo privatno drugačiju situaciju od drugih, ali u mom slučaju to ne utiče na posao. Što se mene tiče, ne bi mi bilo problem opet da radimo zajedno. Bilo nam je super, reakcija publike je bila fenomenalna. Čak smo otpevali zajedno pesmu „Adio, amore“ i posvetili smo je publici - rekla nam je Kija.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Radanovićem kako bismo čuli i njegove utiske, ali on do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja