TUŽNE SCENE POTRESAJU IMANJE! ZBOG NJEGOVOG ODLASKA SVI SU POTIŠTENI: Ovaj zadrugar napustio je takmičenje! Ispratili ga suzama i jecajima! (VIDEO)
Foto: Printscreen

IZBACIVANJE

TUŽNE SCENE POTRESAJU IMANJE! ZBOG NJEGOVOG ODLASKA SVI SU POTIŠTENI: Ovaj zadrugar napustio je takmičenje! Ispratili ga suzama i jecajima! (VIDEO)

Rijaliti -

Tokom prethodne večeri u rijalitiju "Zadruga 2" su održane nominacije. Takmičari su ostali u šoku kada su saznali da će odlukom glasova publike biti nominovani Nataša Moskva i Rade Vasić koji su osvojili podjednak broj glasova gledalaca. Oni su se odmah spakovali i preselili u izolaciju, a onda su zadrugari doneli svoju odluku da im se pridruži Marija Kulić.

Njih troje su tokom boravka u drugoj prostoriji sumirali utiske sa svog učešća u najgledanijem hiper-rijalitiju, a do samog kraja večeri bilo je neizvesno ko će od njih zauvek napustiti Belu kuću.

foto: Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić je posetio zadrugare kako bi ih obavestio da igra za nominovane može da počne, a koja će pobedniku omogućiti dupliranje glasova i samim tim obezbediti siguran boravak i nastavak takmičenja.

Oni su imali zadatak da iz plastične čaše koja je napunjena vodom oduvaju lopticu do metalne posude, a pobednik je onaj koji ubaci najviše loptica u istu. Do samog kraja su se borili, ali pobednika nije bilo, Marija i Nataša su ubacile po jednu lopticu, dok Rade nije nijednu.

foto: Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je Ognjenu saopštila procente glasova publike.

1 / 3 Foto: Printscreen Youtube

Marija je osvojila 54% glasova publike i ona ostaje u Beloj kući. Rade Vasić je osvoji 20% posto glasova i on je morao da napusti velelepno imanje.

Ovo je bio veoma tešak trenutak za njegovu porodicu, a Rada se rasplakala. Zadrugari su tešili Radeta da će mu čuvati suprugu i sinove. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track