DRAMATIČNA NOĆ U ZADRUZI: Zorici Marković pozlilo!
Foto: Printscreen

DRAMATIČNA NOĆ U ZADRUZI: Zorici Marković pozlilo!

Rijaliti -

Pritisak naglo skočio na 200, reagovala hitna

Zorica Marković preživela je pravu dramu u noći između subote i nedelje, kada joj je naglo skočio pritisak!

Iako su joj doktori savetovali da ne ulazi u rijaliti, a posebno da se što manje svađa i nervira, pevačica radi upravo suprotno. Gotovo nijedan dan Zorica nije preskočila da se ne posvađa sa nekim, a to što na sve reaguje srčano i impulsivno, koštalo ju je zdravlja.

Markovićki je u noći između subote i nedelje dramatično skočio pritisak - na 200/100, zbog čega su morali da intervenišu doktori.

foto: PRintscreen, Pink

- Zorici je već danima loše, zbog čega se malo primirila. Nije bila raspoložena da se svađa i meša u tuđe rasprave kao što ima običaj. Noćas ju je sve stiglo kada je legla u krevet. Sat vremena se okretala, vrtela i govorila kako joj se vrti u glavi. Odjednom je počela da jauče i zapomaže. Zadrugari koji su bili u sobi počeli su da paniče i dozivaju produkciju. Zoricu su polivali vodom, hladili je i pokušavali da je umire. Ona je plakala i vikala: „Pomozite, umreću, jako mi je loše“ - priča izvor upućen u dešavanja na imanju u Šimanovcima i dodaje:

- Srećom, produkcija je brzo reagovala i poslala svoj tim lekara po Zoricu. Izmerili su joj pritisak, koji je bio nešto preko 200 sa 100. Odmah su joj dali injekciju da se stabilizuje i naglasili da obavezno mora da pije lekove koje joj je lekar prepisao, i to u tačno određeno vreme. Posle su je ostavili da prespava u jednoj sobi gde je bila pod nadzorom medicinskog osoblja, a ujutru je bila znatno bolje, mada je ponavljala da više ni sa kim neće da se svađa jer joj to utiče na zdravlje - kaže izvor.

Inače, Zorica već godinama ima problem sa srcem, a 2007. doživela je težak infarkt koji je jedva preživela i ugrađena su joj tri bajpasa. Tokom „Farme“ 2013. godine Markovićki je pozlilo kada joj je skočio pritisak, zbog čega je odvedena kod lekara. I u prošloj sezoni „Zadruge“ pevačici je bilo loše, samo što joj je tada pritisak bio nizak. Pred ulazak u drugu sezonu rijalitija lekari su upozorili Zoricu da je za nju veoma rizično još jedno učešće, ali ona ih nije poslušala.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja