Najnovije vesti

NE ŽELIM DA MI ĆERKA ZAVRŠI KAO KSENIJA PAJČIN! Stanijina majka očajna: Strah me da mi NE UBIJE DETE! Ubeđena sam da će se njihova veza ZAVRŠITI KOBNO!
Foto: Kurir

spAsite mi dete

NE ŽELIM DA MI ĆERKA ZAVRŠI KAO KSENIJA PAJČIN! Stanijina majka očajna: Strah me da mi NE UBIJE DETE! Ubeđena sam da će se njihova veza ZAVRŠITI KOBNO!

Rijaliti

Majka starlete Stanije Dobrojević u strahu je za svoju ćerku posle onoga što se desilo Aleksandri Subotić, kada je Vladimir Tomović zadrugarku krvnički udario pesnicom u glavu. Slavica brine jer je dečko njene naslednice sve više agresivan, a starleta je stala uz njega čak i kada je pred kamerama prebio majku maloletne devojčice. 

"Vladimir će ubiti moje dete! Ona nije bezbedna pored njega. Pod hitno moram da reagujem i spasem je od onog čudovišta. Bolje da sprečim sad nego kad se završi "Zadruga", mogu misliti šta će se tek desiti po završetku, kada budu na slobodi. Ne želim da bude slučaj kao sa Ksenijom Pajčin", reči su Slavice Dobrojević, napaćene majke Stanije Dobrojević iz Rume, koja se požalila prijateljici.

foto: Nebojša Mandić

"Slavica je očajna. Bilo ju je strah da gleda rijaliti dok je on bio unutra, odnosno svoje dete kako se muči i pati. Nema ništa protiv toga što se Stanija zaljubila, ali prvi put je vidi u takvom stanju. Imala je dosta ljubavnih veza dosad, ali ni u jednoj nije bila tako slaba kao sada. Ona smatra da Vladimir Tomović nije idealna prilika za njenu ćerku jer je nasilan i agresivan prema starleti, a sada je to pokazao i celoj naciji kada je u petak pesnicom udario Aleksandru Subotić. Ubeđena je da će se njihova veza završiti kobno, poput Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode, koji je prvo usmrtio nju, a potom i sebe. Slavicu boli što je videla da tokom zajedničkog boravka u "Zadruzi" njena ćerka nije imala autoritet i glavnu reč i što dozvoljavala da je Vladimir vrti oko prsta kako stigne. Ona smatra da je trebalo da raskine s njim kad ju je prodao zbog proteina, tačnije kada je imao tajni zadatak da je 12 sati ne dodiruje i ne približi joj se", otkriva prijateljica porodice Dobrojević.

foto: Dragan Kadić

Majka učesnice "Zadruge 2" najviše se plaši završetka rijalitija, jer bi Vladimir tek tada mogao da sa njenom ćerkom radi šta poželi, pošto neće biti okruženi kamerama:

"Plače i ne želi da pomišlja na taj dan kada se sve privede kraju i kad Stanija izađe na slobodu. Zamislite tek to! On bi se sigurno uselio u njen stan u Novom Sadu, s obzirom na to da je iz Crne Gore i da u Srbiji nema svoju nekretninu. Ona bi sigurno bila prinuđena i da ga izdržava, jer će zarađeni honorar potrošiti za mesec dana. A što je najgore od svega, Stanija rizikuje svoj život pored takve osobe", kaže naš izvor.

Pozvali smo Slavicu Dobrojević za komentar, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja.

Vladimir Tomović JA SAM ŽRTVA RIJALITIJA

foto: Printscreen

Vladimir Tomović na sve načine pokušava da se opere od incidenta koji se prošle nedelje dogodio u rijalitiju „Zadruga 2“, kada je pesnicom udario Aleksandru Subotić, nakon čega je diskvalifikovan. On je gostujući u emisiji „Premijera, vikend specijal“ istakao da se kaje što je udario Aleksandru, ali za to je našao adekvatno objašnjenje.

- Kajem se zbog toga što sam uradio, ali je veće kajanje na njihovoj strani. Roditelji su mi rekli da sam ja pretrpeo veliko nasilje. Oni su mene osudili, ali odlično znaju da sam šikaniran. Da li je ona žena i da li ona treba mene da gazi i udara? Psuju mrtvu majku, sve redom - rekao je Vladimir.

On se osvrnuo i na pretnje Aleksandrine majke Ljube Pantović. - Šta bih rekao o njenoj majci kada njena ćerka i zet o njoj pričaju sve najgore. Ne zanimaju me njihovi porodični odnosi, a ipak, našla je sada da brani dete. Nije problem ako želi da kontaktira sa mnom, ne želim ni sa kim napolju da se svađam - istakao je Tomović.

Najlepše mu je bilo dok je govorio o Staniji Dobrojević. - Mene pokreću ljubav i strast, a ne mržnja. Mene i nju veže krst, koji sam napravio tamo i njoj i sebi. Neka energija postoji. Razmenio sam broj sa njenom najboljom drugaricom Tašom. Bila mi Stanija prijatelj ili žena, želim da joj vidim osmeh na licu. Moji su srećni ako sam ja srećan, i tako neka se zatvori taj krug - rekao je Tomović

Kurir.rs/Marija Dejanović i LJ.S. Foto: Kurir, Nebojša Mandić

foto: Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...