LEPA VODITELJKA POZIVA NA PRAVE VREDNOSTI! MAJA NIKOLIĆ: Hajde da malo budemo pristojni! Tek onda može da ispliva PRAVI SEKSEPIL jedne žene! (FOTO)
Foto: Printscreen Intagram

PRAVA DAMA

LEPA VODITELJKA POZIVA NA PRAVE VREDNOSTI! MAJA NIKOLIĆ: Hajde da malo budemo pristojni! Tek onda može da ispliva PRAVI SEKSEPIL jedne žene! (FOTO)

Stars -

Jedna od najbolje stilizovanih TV lica je voditeljka Maja Nikolić, koja iz godine u godinu pokazuje kako svaka prava dama treba da izgleda, ali i promoviše prave vrednosti, koje su po malo, zaboravljene.

Posle dvadeset dve godine novinarske i voditeljske karijere, Maja objašnjava šta joj najteže pada kada je posao u pitanju:

"Najteže mi padaju neke tužne ljudske priče koje čujem, neke tužne sudbine. S druge strane, osećaj kada možete da makar malo pomognete - nema cenu. Teško mi pada i nepravda, izbegavanje onih koji bi morali da reaguju, ljuti me izbegavanje odgovornosti", ističe voditeljka.

Maja važi za jednu od najlepših i najbolje obučenih dama u medijima:

"Pratim modu u naletima. Nekada uđem u neku rutinu, a onda ne mogu da odolim i da se zaustavim pa kupim ponešto i osvežim garderobu sa nekim novim stvarima. U suštini, pratim modu i veliko mi je zadovoljstvo što sarađujem sa Majom Jovanović. Sebe sam pre nekoliko dana obradovala sa mačkastim naočarima koje volim da nosim", priča Maja i dodaje da garderoba o čoveku može mnogo toga da kaže i pokaže:

"Mislim da moja garderoba poprilično odražava i moj karakter, a smatram da je tako i kod svakog čoveka.

Popularna voditeljka voli da nosi kežual varijantu, ali da to bude spakovano na njen način:

"Haljine su možda najjednostavnije za nošenje. Jednostavno, uz haljinu je malo detalja potrebno, a vi ste stilizovani. Njima dajem ozbiljan primat kada je garderoba u pitanju, ali volim da imam i lepo odelo, kao i kvalitetne cipele i tašne, koje su definitivno moj fetiš", ističe ona.

foto: Damir Dervišagić

Nikada se u Majinom garderoberu ne mogu naći bluze i haljine sa prevelikim dekolteom i previše kratke suknje i haljine:

"Nikada se nisam naročito lepo osećala u takvim stvarima pa ih onda ni privatno, a ni poslovno, ne nosim. U hladnim danima obožavam kapute i imam ih u raznim bojama. Tu su i jakne, a bunde slabo nosim. Kod mene preovladavaju bela, siva, bež i crna boja.

Maja preporučuje mladim damama da više prate svetske trendove, ali i da moderna garderoba ne podrazumeva ono što se kod nas forsira:

"Lepo ne podrazumeva usko, pripijeno, kratko, dekoltovano, sa ogromnim štiklama ili platformama. To je već odavno prevaziđeno. Hajde da malo budemo pristojni. Tek onda može da ispliva pravi seksepil jedne žene. Mislim da su naše žene lepo obučene jer smo mi oduvek u duhu Italije i volimo da ispratimo ono što je u trendu. Naše žene se potrude i kada nemaju puno para da budu sređene, doterane i da se lepo ubuku i to im uspeva", naglašava Nikolićeva.

Maja otkriva koji joj je do sada bio najbolji poslovni potez koji je uradila u karijeri, a koji pogrešan:

"Svi potezi su u stvari dobri. Za dobre je jasno, poslednji mi je sigurno prelazak na Prvu TV i jedan novi život i novi duh koji je moja karijera dobila. Ali i loši su, samo uslovno, loši jer uvek nešto naučimo, pa makar to bilo saznanje šta nećemo, šta je to što više nikada nećemo probati, raditi, mislim i na projekte i na ljude. Upoznajemo sebe malo bolje. Tako da mi se čini da kada podvučem crtu nakon ove 22 godine, ne bih promenila baš ništa", mišljenja je voditeljka.

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track