HTEO SI DA SNIMIŠ PESMU SA MNOM I DA POSTANEŠ POPULARAN: Stanija i MC Damiro imali nastup u Tuzli pre rijalitija na koji je došlo 6 ljudi! SKANDAL! (VIDEO)
Foto: Printscreen

obrukali se

HTEO SI DA SNIMIŠ PESMU SA MNOM I DA POSTANEŠ POPULARAN: Stanija i MC Damiro imali nastup u Tuzli pre rijalitija na koji je došlo 6 ljudi! SKANDAL! (VIDEO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević i MC Damiro su pre ulaska u rijaliti sarađivali na pesmi "Šta te to loži". Zbog toga je, po rečima mnogih, Damiro osigurao učešće u rijalitiju i na konto nje ušao u ''Zadrugu 2''.

Oni su više puta ulazili u konflikt zbog toga što je Stanija negirala njegove tvrdnje da je ona kupila preglede. U društvu Mikija Đuričića i Bore Santane oni su međusobno komentarisali njihovu saradnju. Damiro je izjavio da je njen tim njega tražio više puta kako bi snimili pesmu, međutim, Stanija se sa tim nije složila.

foto: Pritnscreen Pink

"Damiro, ti znaš da mi nismo smeli da pričamo. Hteo si da snimiš pesmu sa mnom i da izađeš na portalima sa mnom", rekla je Stanija, na šta je Damiro rekao da to namerno priča kako bi ga iznervirala.

"Imala sam dve pesme. Jedna je bila sa tobom. Oni su odlučili sa kim ću da objavim, šta ti je", rekla je Stanija, na šta se Miki oglasio:

"Ja i Stanija imali smo nastup na bazenima u Tuzli, došlo je 6 ljudi", rekao je Damiro, na šta su se svi prisutni nasmejali. Stanija ga je potom ispravila: "Niko bre nije došao".

foto: Printscreen Pink

"Pukli smo na tim bazenima", priznala je Stanija Dobrojević.

Pogledajte u video snimku kako je to izgledalo.

Kurir.rs, Pink / Foto: Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track