KARAĐORĐE SUBOTIĆ ČEKA PRINOVU S NJENOM MAMOM: A ono što je Mina Vrbaški rekla o njemu će ga RAZBESNETI
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

BIĆE TO SREĆNA PORODICA

KARAĐORĐE SUBOTIĆ ČEKA PRINOVU S NJENOM MAMOM: A ono što je Mina Vrbaški rekla o njemu će ga RAZBESNETI

Rijaliti -

Otac Aleksandre Subotić Karađorđe Subotić sumnja da je njegova novopečena devojka Ivana Vrbaški trudna, zbog čega su zakazali hitan ginekološki pregled.

- Izgleda je Ivana trudna jer joj kasni menstruacija, pa sada čekamo vesti. Priželjkujemo bebu, to nam je najveća želja. Radujemo se novom potomstvu. Mislim da će Aleksandra i Mina biti strašno iznenađene i šokirane do bola - rekao je Karađorđe Subotić.

foto: Vladimir Šporčić

- Sve i da se njih dve protive, neće me rastaviti od Ivane. Ona će se i poroditi dok se ne završi rijaliti - dodao je", dok je potom i Ivana Vrbaški prokomentarisala Karađorđeve reči.

Mina je, međutim, malo pred ulazak u "Zadrugu" rekla nešto što se nimalo neće dopasti ocu Aleksandre Subotić, Karađorđu. Naime, istakla je kako je slagao da je ona prva napala Aleksandru, pa da se zbog toga njih dve "ne mirišu".

- To nije tačno, imam sve dokaze, poslala sam poruke produkciji, svi znaju koja je prava istina - rekla je Mina Vrbaški, pa dodala:

- Rekla sam joj jednom prilikom da me ne zanima ni ona, ni njen dečko, muž, šta joj je. Svi mi znamo čime se ona bavi i šta radi, kome je otimala muškrace.

Kurir.rs/Blic/Foto Vlada Šporčić/Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track