JAHOVIĆKA KONAČNO PRIZNALA: Emina ne krije vezu sa turskim MILIJARDEROM, upoznala mu celu porodicu, a evo šta sad UVELIKO PLANIRAJU
Foto: Printscreen Instagram

VOLE SE

JAHOVIĆKA KONAČNO PRIZNALA: Emina ne krije vezu sa turskim MILIJARDEROM, upoznala mu celu porodicu, a evo šta sad UVELIKO PLANIRAJU

Stars -

Turski biznismen Sadetin Saran doveo je Eminu Jahović na porodično slavlje, gde je ona upoznala njegove najbliže, a svi su je odmah prihvatili.

Mesecima se spekulisalo da li je Emina zaista u vezi sa Sadetinom, ali je on odlučio da na to stavi tačku. Naime, turski milijarder je upoznao našu pevačicu sa porodicom na jednom slavlju, a zajedničku fotografiju je objavio na društvenim mrežama. Pevačica je na fotografiji naslonila glavu na svog partnera, a sa njima su pozirali i njegovi rodtelji braća i njihova deca.

- Da, upoznala sam Sadetinovu porodicu. Mogu samo toliko da vam kažem - poručila je Emina Jahović preko svoje pres službe, dok na konstataciju da je njena nova udaja na pragu, nismo dobili potvrdu.

Pre nekoliko nedelja Sadetin Saran je objavio fotografiju sa Eminom, ali se brzo pokajao, pa je munjevito obrisao, tako da se zaključuje da je sada mnogo sigurniji u vezi sa pevačicom. Imajući u vidu koliko je tursko društvo tradicionalno, Emina i Sadetin su u ozbiljnoj vezi, čim je roditelje i kompletnu porodicu upoznao sa njom.

foto: Printscreen/Instagram

Kako saznajemo, Emina je nedavno i svoju rođenu sestru Sabinu u Turskoj upoznala sa emotivnim partnerom, na obostrano zadovoljstvo. Sledeći logičan korak u vezi sa poznatim parom je njegov dolazak u Emininu porodicu, u njen rodni grad Novi Pazar.

Emina i Sadetin, prema pisanju turskih medija, grade kamenu kuću u Asosu i često su gosti najluksuznijeg hotela u toj oblasti. Ove informacije novinari su otkrili nakon što je pevačica na Instagramu javnost obavestila da će njeni advokati tužiti dve turske TV voditeljke koje su u svojoj emisiji ispričale da ona sa Saranom u hotelu tokom noći pravi nesnosnu buku i da smetaju drugim gostima.

Sadetin i Emina pre nego su otpočeli vezu, videli su se više puta na prijemima i javnim okupljanjima turskog džet-seta, a zanimljivo je da je Emina imala prijateljski odnos sa Saranovom bivšom suprugom. Tek kad je Eminin doskorašnji muž Mustafa objavio da je srećan u novoj vezi sa turskom pevačicom Simgom Sagin, Sadetin i Emina su odlučili da i oni javno pokažu svoju sreću.

Planiraju zajednički život

Emina je posle razvoda od Mustafe Sandala preuzela brigu o njihovim sinovima Jamanu i Javuzu, koje otac uredno viđa i takođe se brine o njima. Mustafa Emini uplaćuje alimentaciju mesečno po 2.800 evra i ostavio joj je luksuzni dom u kojem su zajedno živeli. Međutim, planirano je da se Sandalova vila proda, a on će od ukupne prodajne cene uzeti samo jednu trećinu za sebe, a sve ostalo će pripasti Emini i dečacima. Pitanje je kako će Sadetin i Emina organizovati svoj zajednički život i kako će dečaci prihvatiti budućeg očuha, kojeg su, prema pisanju turskih medija, upoznali pre mesec dana. A budući da je ranije Emina otkrila da bi izuzetno volela da ima ćerku, nije isključeno da će uskoro i tu želju ispuniti kao gospođa Saran.

foto: Printscreen/ Ekskluzivno

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track