PONIŽENA JE KAD SU PREBROJALI GLASOVE: Blondi je izbačena iz rijalitija pa odmah razotkrila bivšu SNAJKU, a kada joj sin čuje, POLUDEĆE
Foto: Printscreen

RIJALITI

PONIŽENA JE KAD SU PREBROJALI GLASOVE: Blondi je izbačena iz rijalitija pa odmah razotkrila bivšu SNAJKU, a kada joj sin čuje, POLUDEĆE

Rijaliti -

Suzana Perović Blondi izgubila je u borbi sa Aleksandrom Subotić, kada su u pitanju glasovi publike. Njih dve su, kako to uvek biva kada je izbacivanje u pitanju, igrale igricu, posle koje su pobedniku duplirani glasovi publike.

Iako je Karađorđe Subotić želeo da njegova ćerka bude izbačena, pa je zato i nominovao, Aleksandra je ipak ostala u rijalitiju.

foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Blondi se pozdravila sa svim učesnicima, a onda je krenula put studija gde je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević. Ona je tada ispričala neke detalje koje nismo videli na malim ekranima.

S obrizom na to da je bivša zadrugarka imala nekoliko sukoba sa Marijanom Zonjić i tvrdila da ima dokaze da je Zonjićeva bila u ljubavnoj romasi sa njenom sinom Savom Perovićem. Osim toga ona tvrdi i da je bila sa zadrugarom Lazarom Jeremićem.

- Marijana je devojka koja mikrofon drži i peva samo tri pesme, a ostali pevaju umesto nje. Pola sata je bila sa Savom u toaletu, a kada ju je pitao gazda šta je radila ona se samo nasmejala i rekla da je bilo fantastično. Kod Lazara je spavala četiri noći. Bila je sa Lazarom samo bi trebalo da se uhvati caka kako to da priznaju - otkrila je Blodni.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja