BEZ ZAVRŠENE SREDNJE ZAPOSLILA SE KAO STJUARDESA, A ONDA JE POSTALA ZVEZDA 90-IH: Dugo je vodila Grand šou, a evo zašto je godinama nema u javnosti (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Bila zvezda Zvezde Granda

BEZ ZAVRŠENE SREDNJE ZAPOSLILA SE KAO STJUARDESA, A ONDA JE POSTALA ZVEZDA 90-IH: Dugo je vodila Grand šou, a evo zašto je godinama nema u javnosti (VIDEO)

Stars -

Nekadašnja stjuardesa, pa dugogodišnja voditeljka emisije "Grand show" Tamara Raonić danas je daleko od svetla javnosti.

Ona se u jeku svoje popularnosti povukla sa malih ekrana i posvetila porodici.

Tvrdi da se ne kaje zbog te odluke, ali priznaje da bi volela da ponovo radi televizijski posao. Sa 18 godina, bez diplome zavšene srednje škole, prijavila se na "Jatov" konkurs za stjuardese i prošla.

Dve godine je letela, a onda zbog političkih dešavanja u tadašnjoj Jugoslaviji dala otkaz. Usledila je audicija za voditelje na Trećem kanalu.

Posle nekoliko eliminacionih krugova, dobila je posao, a njena prva emisija bila je "Svetlosti velegrada", koju je radila sa rediteljem Stankom Crnobrnjom.

Usledile su emisije „Uvek nedeljom" i „Pozdrav iz Beograda".

Saša Popović prepoznao je potencijal ove brinete i ponudio joj da vodi "Grand Show", gde je i počela da radi po povratku sa porodiljskog bolovanja 1998.Vrlo brzo postala je zaštitno lice i zahvaljujući ozbiljnom pristupu poslu i profesionalnom radu, emisija je postigla jako veliku gledanost.

U jednom trenutku, došlo je do prezasićenja, i Tamara je odlučila da napusti javnu scenu i posveti se porodici.

Ostala je u dobrim odnosima sa glavnim producentom "Granda", od koga je dobila otvoreni poziv da se vrati kada god to bude želela.

Tamara Raonić sada uživa u vremenu koje provodi sa svojim suprugom Predragom, sinom Milošem i ćerkom Anjom. Ispunjavaju je zajednička putovanja sa porodicom, druženje sa prijateljima i bavljenje sportom.

Trenutno se ne bavi medijima i vrlo retko daje izjave o svom privatnom životu i planovima.

foto: Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track